A apărut O LISTĂ cu SOLDAȚII ruși care au invadat Ucraina. ”Datele personale ale a 120.000 de orci”

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Politică

Luni, 28 februarie, Centrul ucrainean pentru Strategii de Apărare a publicat pe Facebook informații despre trupele ruse, aflate în Ucraina.

Informațiile privesc datele personale ale trupelor care sunt implicate în invadarea Ucrainei de către Forțele Armate Ruse.

”Datele personale ale a 120.000 de orci care luptă împotriva Ucrainei! Distribuiți și utilizați. Sursa este de încredere”, se arată în comunicatul Centrului pentru Strategii de Apărare, un ONG ucrainean, citat și de publicația NV.

Listele publicate includ numele, gradul, locul de serviciu, adresa de înregistrare și datele pașapoartelor.

Până la momentul publicării știrii, informația nu a fost confirmată și de autoritățile ucrainene.

Rusia ar încerca anihilarea lui Zelenski

Miliția privată a Kremlinului, prezentă în Ucraina, a fost întărită cu încă 400 de mercenari. Misiunea lor ar fi să-l elimine pe președintele Ucrainei, dar și pe alți 23 de oficiali.

Peste 400 de ”Wagnerieni” au primit o misiune specială, aceștia având ordin să-i asasineze pe președintele Volodimir Zelenski și pe membrii guvernului, pentru a facilita preluarea puterii de către Rusia.

Negocieriile sunt ”perdea de fum”, li s-ar fi spus mercenarilor.

Volodimir Zelenski, ar fi declarat luni, 28 februarie, că mercenarii ruși au primit ordin să-l asasineze, susține publicația Indiatoday.

Pe listă sunt și frații Klitschko

Informațiile despre planul lor au ajuns sâmbătă dimineața la guvernul ucrainean și, în câteva ore, Kievul a anunțat un lockdown „dur”, de 36 de ore, pentru a curăța orașul de sabotorii ruși.

Autoritățile orașului i-au avertizat pe civili că oricine iese în stradă în timpul interceptării va fi tratat ca agenți de la Kremlin și poate fi eliminat.

Potrivit publicației Times, wagnerienii așteaptă undă verde de la Kremlin.

Citește și: Putin trimite batalionul morții. WAGNER are ordin: ELIMINAȚI-L pe Zelenski! Pe listă mai sunt 23 de oameni-cheie

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel