Putin trimite batalionul morții. WAGNER are ordin: ELIMINAȚI-L pe Zelenski! Pe listă mai sunt 23 de oameni-cheie

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Politică

Miliția privată a Kremlinului, prezentă în Ucraina, a fost întărită cu încă 400 de mercenari. Misiunea lor ar fi să-l elimine pe președintele Ucrainei, dar și pe alți 23 de oficiali.

Peste 400 de ”Wagnerieni” au primit o misiune specială, aceștia având ordin să-i asasineze pe președintele Volodimir Zelenski și pe membrii guvernului, pentru a facilita preluarea puterii de către Rusia.

Negocieriile sunt ”perdea de fum”, li s-ar fi spus mercenarilor.

Volodimir Zelenski, ar fi declarat luni, 28 februarie, că mercenarii ruși au primit ordin să-l asasineze, susține publicația Indiatoday.

Pe listă sunt și frații Klitschko

Informațiile despre planul lor au ajuns sâmbătă dimineața la guvernul ucrainean și, în câteva ore, Kievul a anunțat un lockdown „dur”, de 36 de ore, pentru a curăța orașul de sabotorii ruși.

Autoritățile orașului i-au avertizat pe civili că oricine iese în stradă în timpul interceptării va fi tratat ca agenți de la Kremlin și poate fi eliminat.

Potrivit publicației Times, wagnerienii așteaptă undă verde de la Kremlin pentru a ataca, iar lista lor de împușcături include și prim-ministrul, întregul cabinet, primarul Kievului Vitalii Klitschko și fratele său Volodimir, care au devenit figuri emblematice în capitala avansată - un total de 23 de persoane.

Ziarul, citând mai multe surse, scrie că wagnerienii îl urmăresc pe Zelenski și colegii săi pe telefoanele lor mobile și se presupune că știu întotdeauna unde se află.

O altă sursă susține că asasinilor li s-a ordonat să încetinească în timp ce Putin a purtat „discuții de pace” cu Zelensky în această săptămână.

Surse au declarat pentru publicația Times că între 2.000 și 4.000 de mercenari au sosit în Ucraina, încă din ianuarie, pentru a executa diverse activități paramilitare.

O mare parte dintre mercenari au fost trimiși în regiunile Donețk și Luhansk, deținute de separatiști, iar 400 de oameni instruiți să-l elimine pe Zelensky , pornind dinspre Belarus.

„Grupul lui Wagner, o companie militară privată condusă de unul dintre cei mai apropiați aliați ai președintelui Putin, oligarhul Evgheni Prigogin, a trimis mercenari din Africa în urmă cu cinci săptămâni într-o misiune de asasinare a guvernului lui Zelenski în schimbul unei taxe uriașe”.

Ministru: Principalul e să ȚINEM KIEVUL! Au sosit ARME. SUA, ajutor de MILIARDE de dolari / Rusia reclamată pentru crime de război

O sursă susține că ucigașilor Wagner li s-a spus să pună acționeze în timp ce Putin poartă „discuții de pace” cu Zelenski în această săptămână, scrie dailymail.

Mercenarii ar fi fost informați că liderul rus nu dorește să ajungă la un acord, numind întâlnirea de la granița cu Belarus drept „o perdea de fum”.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel