Viitorul PREMIER. Numele de prim-ministru, pe masa lui Klaus Iohannis

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data publicării:
| Categorie: Politică

Președintele Klaus Iohannis a chemat partidele luni la Palatul Cotroceni, începând cu ora 12:00. 

”Am convocat luni, începând cu ora 12:00, la Palatul Cotroceni, consultări cu partidele parlamentare pentru a încheia această criză politică, iar țara să fie guvernată de un Executiv puternic, susținut de o majoritate solidă.” anunța președintele Klaus Iohannis. 

PSD ia finanțele

România TV transmite că propunerea de premier comună ar fi Nicolae Ciucă.

În această formulă, PSD ia zece ministere, inclusiv Finanțele, un minister găsit ca fiind crucial de către Florin Cîțu. Liderul PNL nu a fost, însă, la negocieri, în ședințele din weekend. 

Joi vom avea Guvern

Marcel Ciolacu, președintele PSD și premierul propus de social-democrați, a dat asigurări că joi România va avea un Guvern.

”PSD merge cu cele două variante și vom vedea luni cu ce variantă și cu ce vot ies de la colegii mei. Vom vedea cum închidem acest lucru în cele o oră sau două, până mergem la Cotroceni. Joi, România va avea un Guvern! V-am spus foarte clar: joi, România va avea un Guvern! Astăzi cred că s-au uniformizat toate lucrurile în ambele variante.” a declarat Marcel Ciolacu. 

Marius Manole returnează decorația primită de la președintele Iohannis. Vezi ce avalanșă de reacții a generat gestul actorului

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel