VIDEO - Val de GLUME după întâlnirea dintre Putin și Macron. RÂZI cu LACRIMI. Cei doi lideri, într-un balansoar pentru copii

Autorul articolului: Giorgiana Croitoru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Politică

Glumele momentului după întâlnirea dintre Putin și Macron.

Întâlnirea dintre președintele rus, Vladimir Putin, și președintele francez, Emmanuel Macron, de luni, a stârnit o mulțime de glume în mediul online.

Paginile de Twitter s-au umplut de tot felul de imagini și videoclipuri în care cei doi politicieni, așezați la o masă lungă de șase metri pentru a discuta situația extrem de tensionată cu Ucraina și despre revendicările pe care Moscova le are față de Occident, au devenit subiect de meme-uri.

Discuția lui Macron cu Putin a durat cinci ore și jumătate și a avut ca scop detensionarea relațiilor dintre Rusia și Occident.

Masa foarte lungă de la care au dialogat cei doi lideri a stârnit, însă, un nou val de glume și meme pe internet. Liderul francez a vorbit despre "noi soluții, inovatoare" și "garanții concrete" și a spus că în următoarele zile și săptămâni vor fi contacte diplomatice intense.

 

Putin, pus la ZID de un general rus: Să renunţe la politica criminală și să-și dea DEMISIA! Rusia se află la limita SFÂRȘITULUI ca stat

Generalul rus în rezervă Leonid Ivașov îi cere președintelui rus Vladimir Putin să își dea demisia dacă nu o să se preocupe de problemele reale ale Rusiei și nu va "renunța la politica criminală de provocare a unui război" în Ucraina, într-un apel adresat public și citat de Deutsche Welle în limba rusă.

Cine este Leonid Ivaşov

Generalul în rezervă Leonid Ivaşov, fost responsabil cu cooperarea externă in Ministerul Apărării (1996-2001), în prezent şeful unei asociaţii a ofiţerilor din întreaga Rusie, a adresat apelul său şefului statului şi poporului rus. Ivașov se opune transformării conflictului legat de Ucraina în confruntări militare pe scară largă între Moscova şi ţara vecină.

Generalul în rezervă Leonid Ivaşov, fost responsabil cu cooperarea externă in Ministerul Apărării (1996-2001), se opune transformării conflictului legat de Ucraina în confruntări militare pe scară largă între Moscova şi Ucraina.

"Încercările de a face pe cineva prin ultimatumuri şi ameninţări cu recurgerea la forţă să iubească Federaţia Rusă şi conducerea rusă sunt lipsite de sens şi extrem de periculoase", se menţionează în apelul postat pe site-ul organizaţiei de ofiţeri încă din 31 ianuarie, dar care a intrat în atenţia mass-media abia duminică, 6 februarie, scrie Agerpres.

Citește mai departe AICI

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel