Vicepreședintele Lukoil s-a aruncat de la etajul șase al unui spital din Moscova

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Politică
alex roshuk
alex roshuk

Potrivit unor informații neconfirmate oficial, președintele consiliului de administrație al Lukoil, care este și vicepreședintele Lukoil s-a aruncat de la etajul șase al unui spital din Moscova.

Vicepreședintele Lukoil, Ravil Maganov, s-a aruncat de la etajul șase al unui spital din Moscova, anunță Interfax.

Agențiile de aplicare a legii din Moscova au confirmat pentru TASS că un bărbat a căzut pe fereastra Spitalului Clinic Central și a murit. Numele decedatului nu a fost făcut public.

Oficialul Lukoil, în vârstă de 67 de ani, a murit din cauza rănilor suferite pe loc, cadavrul său fiind descoperit de personalul medical.

Președintele consiliului de administrație al companiei petroliere „LUKOIL” Ravil Maganov a murit după ce a căzut de la fereastra Spitalului Clinic Central (TsKB) din Moscova, a declarat joi pentru Interfax o sursă informată.

Anterior, într-una dintre clinicile din Moscova, în circumstanțe ciudate, a murit directorul general al Biroului de proiectare al instrumentației, numit după academicianul Arkadi Shipunov, Dmytro Konopliov. 

Ravil Maganov era unul dintre vicepreședinții Lukoil, președintele companiei fiind Vadim Vorobyev, ales în această funcție pe 31 mai 2022, în locul lui Vagit Alekperov, fondatoru Lukoil.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel