Trump: S-ar putea să trebuiască să CANDIDEZ din nou. Biden este gata să renunțe la întreaga Ucraină

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Politică
Donald Trump, Joe Biden
Donald Trump, Joe Biden

Donald Trump a ținut un nou discurs plin cu acuzații fără temei.

Fostul președinte al SUA Donald Trump a vorbit, în cadrul unui discurs ținut în statul Georgia, despre cursa pentru președinția SUA din 2024, spunând că ar putea să o repete.

 El l-a condamnat pe actualul președinte american Joe Biden pentru că „a renunțat” la Ucraina și a spus că președintele ar trebui ”să iasă” complet din țară.

Fostul președinte a abordat multe probleme populare în rândul conservatorilor și nu a ratat ocazia de a aborda subiectele sale preferate, inclusiv fiul succesorului său, Hunter Biden.

El a contestat felul în care Joe Biden răspunde la invazia rusă a Ucrainei. "Avem un președinte care habar n-are ce naiba face și habar nu are nici măcar unde se află. Știri false, care încearcă să ne convingă că se comportă genial... Ucraina a fost bombardată!"

Trump a adăugat că invazia rusă din ”Ucraina nu s-ar fi întâmplat niciodată” dacă el ar fi fost președinte.

"Joe Biden ar trebui să renunțe la orice are de-a face cu Ucraina din cauza sumei de bani pe care el și fiul său Hunter au primit-o din Ucraina. Au luat o avere!", susține Trump.

El l-a acuzat pe fostul președinte Bush că a renunțat la Georgia, pe Obama că a renunțat la Crimeea și pe Biden că este gata să renunțe la întreaga Ucraină. „Nu am renunțat la nimic”, a spus Trump.

Candidatură în 2024

Unii dintre cei mai apropiați aliați ai lui Trump de la Washington au participat și ei la miting, inclusiv controversata parlamentară republicană Marjorie Taylor Greene, care și-a exprimat speranța că Trump va candida din nou în 2024.

Președintele a sugerat că ar putea candida a treia oară și a continuat să suțină că alegerile din 2020 au fost furate.

”Este adevărat că am candidat de două ori, am câștigat de două ori și a doua oară m-am descurcat mult mai bine”, a spus Trump. ”Și acum, poate că trebuie să o facem din nou".

Apoi l-a atacat din nou pe Biden, spunând că ”cei mai slabi cinci președinți din istoria Americii împreună nu ar face atât de multe daune cât a făcut Joe Biden în doar 15 luni”.

El a promis, de asemenea, că republicanii le vor acorda părinților dreptul de veto pentru oricine predă ceea ce el a numit ”ideologie de gen de extremă stângă”, fără consimțământul părinților.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel