Se conturează echipa Ciucă. Noi numiri la Guvern

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data publicării:
| Categorie: Politică
Guvernul Ciucă
Guvernul Ciucă

Premierul Nicolae Ciucă i-a numit astăzi pe șeful Cancelariei, purtătorul de cuvânt al Guvernului și pe consilierul pe probleme de sport.

În funcția de şef al Cancelariei prim-ministrului a fost numit Mircea Abrudean. Acesta are, prin lege, rang de ministru. Decizia a fost publicată, marţi, în Monitorul Oficial, scrie Agerpres.

De asemenea, purtătorul de cuvânt al Guvernului va fi Dan Cărbunaru, care va avea rang de secretar de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului.

Fostul fotbalist Gheorghe Popescu, în prezent preşedinte al clubului Farul Constanţa, a anunţat, marţi, că va ocupa funcţia de consilier al premierului Nicolae Ciucă pe probleme de sport.

"Voi continua din poziţia de consilier al primului ministru. Am avut astăzi onoarea şi plăcerea de a discuta mai bine de o jumătate de oră cu domnul prim-ministru Nicolae Ciucă. Am convenit să-mi continui munca în cadrul Guvernului din calitatea de consilier al dumnealui pe problemele sportului. Şi, din păcate sunt atâtea!", a scris fostul internaţional pe contul personal de Facebook.

Fostul internaţional Gheorghe Popescu a fost numit consilier al Guvernului României pentru UEFA EURO 2020 la fotbal în cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului Mihai Tudose, la începutul anului 2018. El şi-a păstrat funcţia în mandatele următorilor premieri până la încheierea Campionatului European de fotbal găzduit în acest an şi de Arena Naţională din Bucureşti.

Șeful SGG

Totodată, Marian Neacşu a fost numit în funcţia de secretar general al Guvernului, cu rang de ministru, printr-o decizie a prim-ministrului Nicolae Ciucă, publicată marţi în Monitorul Oficial.

Prin aceeaşi decizie, Tiberiu Horaţiu Gorun a fost eliberat, la cerere, din funcţia de secretar general al Guvernului.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel