Sacrificiile pe care le-a făcut Romanița Iovan în cariera de model: „Ne duceam și ne schimbam în dubă”

Autorul articolului: Romina Baluta |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Sursa foto: Romanița Iovan, captură TV
Sursa foto: Romanița Iovan, captură TV

Romanița Iovan a dezvăluit ce sacrificii a făcut în cariera de model. 

Romanița Iovan este o celebră creatoare de modă și femeie de afaceri din România și una dintre cele mai apreciate vedete din țara noastră. Are o carieră impresionantă în spate și a reușit să ajungă în topurile designerilor din țara noastră, după ce s-a lansat ca manechin și fotomodel.

Sacrificiile pe care le-a făcut Romanița Iovan în cariera de model

Romanița Iovan a dezvăluit ce sacrificii a făcut la începutul carierei de model. Creatoarea de modă a povestit că nu avea pe cineva care să o aranjeze și să o machieze, motiv pentru care a fost nevoită să învețe să facă singură acest lucru. Mai mult decât atât, vedeta a mărturisit că, la una dintre ședințele foto atât ea, cât și restul modelelor, au fost nevoite să se schimbe într-o dubă. 

„Nu aveam make-up artist, nu aveam hairstilist. Exista, cum este și acum, Costel, care acum nu mai este implicat în zona asta de fashion, care ne coafa la prezentările de modă, dar în rest, pentru ședințele foto, pentru această revistă, noi ne organizam singuri. Mai mult decât atât, țin minte că făceam poze vara pentru iarna și iarna pentru vara, care era super „funny' ca să zic așa. Îmi aduc aminte că una dintre ședințele foto, din Cismigiu, când ne-am dus acolo cu o grămadă de haine, într-o dubă pe care o parcasem undeva lângă Cismigiu, că nu aveam cum parc. Ne duceam și ne schimbam în dubă, apoi ne întorceam și făceam poze. Amintirile sunt atât de frumoase din vremea acea încât nu pot decât să mă bucur'., a dezvăluit Romanița Iovan pentru EGO.ro.

„El mi-a zis că mă învață să merg”

Romanița Iovan recunoaște că a avut parte și de ajutor, în momentul în care a pășit în lumea modei. Creatoarea de modă a povestit că cel mai mult a ajutat-o un coleg, pe nume Andi Antemia. Acesta a învățat-o cum să meargă corect pe podium.

„La prima prezentare de modă țin minte că aveam un coleg, Andi Antemia, mai există și acum colegul, el era un pic mai mare decât toate fetele și în prima zi de prezentare, înainte de prezentare, la repetiții ca să zic așa, eu nu știam să merg. El mi-a zis că mă învață să merg. Îmi spunea că nu îmi pune o carte pe cap, că normal trebuia să mergi foarte dreaptă, dar că îmi explică cum trebuie să pun piciorul în fața celuilalt și cum să merg fără să mă uit jos, să mă uit numai înainte. Oricum tot ce m-a învățat am respectat și a fost foarte bine', a mai declarat creatoarea de modă, potrivit sursei citate anterior.

De asemenea, vedeta recunoaște că ceea ce a învățat la vremea respectivă, vedeta pune în practică și astăzi și îi este de mare folos. 

„Mă ajută și astăzi să știi. De multe ori, când am prezentări de modă, eu sunt prima care deschid drumul, în sensul că le arăt fetelor cam cum aș vrea să meargă. Stilul, care este tot stilul meu. O fi acum alt stil, dar eu tot pe stilul ăla merg', a încheiat vedeta.

Citește și: Beyonce a cântat 73 de minute și a primit o SUMĂ ASTRONOMICĂ

Delia nu-și arată vârsta! Cântăreața a zăpăcit Instagramul (FOTO)

Gina Pistol: Florin Călinescu nu m-a plăcut. De câte ori am frecat podelele si am spălat geamurile

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel