Beyonce a cântat 73 de minute și a primit o SUMĂ ASTRONOMICĂ

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Beyonce a început la Stockholm un megaturneu solo de patru luni
Beyonce a început la Stockholm un megaturneu solo de patru luni

Beyonce a susținut primul său concert din ultimii patru ani, după Coachella 2018. Nu oriunde, ci în Dubai, la deschiderea unui hotel de lux.

Pentru spectacol, aceasta ar fi fost plătită regește, cu nu mai puțin de 24 de milioane de dolari. Mai mult, invitații nu au avut voie să facă poze sau să filmeze momentele în care artista de 41 de ani a fost pe scenă, dar, cu toate acestea, unii dintre ei au postat imagini pe rețelele sociale, ce s-au viralizat rapid.

Deschiderea Atlantis The Royal a adunat o mulțime de oameni bogați și influenți, dar și vedete internaționale. Printre ele, Beyonce, care a pășit pe covorul roșu, dar a susținut și un show electrizant, în timpul căruia a apărut pe scenă și fiica ei de 11 ani, Blue Ivy.

Conform celor de la TMZ, Beyonce a primit 24 de milioane de dolari pentru un concert de o oră. Îmbrăcată în mai multe ținute viu colorate, rochii galbene sau roșii, care au făcut-o ușor de reperat chiar și de la distanță, diva a fost strălucitoare la propriu și la figurat.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel