Gina Pistol: Florin Călinescu nu m-a plăcut. De câte ori am frecat podelele si am spălat geamurile

Autorul articolului: Rodica Mitu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Captură foto YouTube podcast Horia Brenciu
Captură foto YouTube podcast Horia Brenciu

Gina Pistol a făcut noi dezvăluiri despre viața sa.

Gina Pistol și Smiley formează un cuplu de aproape șapte ani. „Facem șapte ani anul viitor, în luna martie. Înainte să încep relația cu el, mă gândeam dacă o să găsesc pe cineva ca mine? Și aveam o discuție cu Dumnezeu: Să fie omul potrivit pentru mine, să fie om bun, și să fie bun pentru mine. Și uite că a făcut bine”, a spus Gina Pistol, la podcastul „Lucruri simple”, moderat de Horia Brenciu.

„Sunt de meserie optician. Mama s-a gândit să am o meserie să fac bani. Pe vremuri, când făceam practică, șlefuiam lentile”, a zis Gina Pistol.

„(n.r. Celebritatea) a venit de la sine. Fiind la o agenție de modele, luau hostese pentru salonul auto. Acolo a venit cineva care se ocupa de deschiderea unui magazin. Au vrut să mă angajez. Am muncit și acolo. De câte ori am frecat podelele si am spălat geamurile. (...) Cristian Botez, fotoreporter de la agenție, mi-a zis că e un casting la PlayBoy și dacă aș vrea să merg. I-am zis ce să caut acolo printre divele alea? Am fost la casting și singurul care m-a simpatizat a fost domnul Boerescu. Florin Călinescu nu m-a plăcut. Au fost o prezentare și o defilare în costum de baie. Cred că a contat și felul meu de a fi. Eram o fată simplă și se pare că am plăcut”, a povestit Gina Pistol.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel