Delia nu-și arată vârsta! Cântăreața a zăpăcit Instagramul (FOTO)

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews | Dată: 23 ian 2023, 12:48 | Categorie: Social
Delia și-a postat POSTERIORUL în toată splendoarea / Foto: Instagram Delia
Delia și-a postat POSTERIORUL în toată splendoarea / Foto: Instagram Delia

Două săptămâni a stat Delia departe de casă, într-o vacanță așa cum îi place ei, la căldură.

Solista și soțul ei, Răzvan, au ales Thailanda pentru a explora și a se relaxa. Blonda nu a ratat ocazia de a face poze în locuri superbe, dar și ea a furat privirile fanilor cu imaginile în care apare în costum de baie.

Nu se pozează deseori în costum de baie, dar atunci când o face, Delia atrage zeci de mii de like-uri și comentarii de la cei obișnuiți să o vadă numai în hainele supradimensionate în care cântăreața se simte atât de bine.

De data aceasta, vedeta de 40 de ani și-a arătat corpul tonifiat, pe care-l întreține cu mult sport făcut în aer liber sau în confortul casei sale.

Delia e în cea mai bună formă fizică și se poate mândri cu un trup tonifiat, cu forme voluptoase. Aceasta a postat două imagini incitante, care o arată în Thailanda, într-un costum de baie din două piese.

Jucăușă, îndrăgita artistă și-a provocat fanii să comenteze în dreptul pozelor, convinsă că va stârni controverse. "Start", a scris Delia, lângă un emoticon cu popcorn, semn că și-a asumat valul de mesaje și că s-a și amuzat pe seama lor.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Delia (@delia)

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite