Stiri publicate de Romina Baluta

Sursa foto: unsplash, autor Mae Mu
Scorțișoara este unul dintre condimentele preferate ale oricărei gospodării, fiind folosită încă din cele mai vechi timpuri. A fost folosită ca și condiment cu aromă plăcută și miros cald, dar și ca tratament natural pentru diverse afecțiuni.

Lifestyle

Sursa foto: unsplash, autor Dan Senior
Una dintre cele mai comune probleme care au loc iarna este înghețarea parbrizului. Este un coșmar pentru toți șoferii, iar unii dintre ei cred că cea mai simplă soluție în acest caz este să fiarbă o oală de apă și să o toarne peste parbriz. 

Lifestyle

Sursa foto: unsplash, autor PAN XIAOZHEN
Deficitul de umiditate din aer vă poate usca părul și pielea. În plus, aerul rece de afară și căldura din interior răpesc umiditatea din fire și pori, făcând părul aspru și pielea  uscată. Încercați aceste trucuri geniale pentru piele și păr în perioada rece.

Lifestyle

Sursa foto: unsplash, autor freestocks
Sezonul de stat în casă sub pătură cu un ceai cald este în sfârșit aici și toți iubitorii de iarnă l-au așteptat cu nerăbdare. Vremea rece este ceva ce unii oameni iubesc foarte mult. Așa că acum, să aruncăm o privire asupra câtorva dintre semnele zodiacale care sunt iubitoare al acestui...

Lifestyle

Sursa foto: unplash, autor Sasun Bughdaryan
Crampele apar pe neașteptate, iar durerea pe care acestea o provoacă organismului e foarte mare. Multă lume se confruntă cu ele, însă din fericire există câteva alimente care te pot ajuta.

Lifestyle

Foto: Freepik
Deși energia scăzută poate fi un semn al unei probleme de sănătate, specialiștii avertizează că poate fi și rezultatul unor obiceiuri mai puțin benefice pentru organism. 

Lifestyle

Sursa foto: unsplash, autor Tetiana Bykovets
Ciocolata este văzută ca un răsfăț indulgent, dar acest aliment este de fapt plin de beneficii pentru sănătate. 

Lifestyle

Sursa foto: unsplash, autor Volodymyr Hryshchenko
Stresul accentuat si emotiile pot duce la dureri stomacale si alte probleme digestive.

Lifestyle

Sursa foto: unsplash, autor Harris Vo
În timp ce unele tipuri de fructe de mare, cum ar fi homarul și scoicile, sunt cunoscute pentru că sunt indulgente, peștele este o proteină accesibilă pentru majoritatea oamenilor. 

Lifestyle

Sursa foto: unsplash, autor José Ignacio Pompé
După ce a analizat modul în care diferite metode de gătire a cărnii afectează organismul uman, o echipă internațională de oameni de știință din domeniul alimentar a reușit să determine care sunt cele mai bune și cele mai proaste moduri de a găti carnea.

Lifestyle

Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa unsplash
Vremea rece este dură chiar și pentru cele mai noi mașini, iar dacă faceți aceste greșeli comune, ați putea fi pe drumul către reparații costisitoare! Iată care sunt cele mai bune sfaturii de care trebuie să ți cont pentru a te proteja pe tine, și mașina ta, de temperaturile scăzute în acest an!

Lifestyle

Sursa foto: unplash, autor Towfiqu barbhuiya
Atunci când te doare corpul, știi că se apropie o răceală și, pe moment, poți avea impresia că singurul lucru pe care îl poți face este să o depășești lăsând sistemul tău imunitar să-și facă treaba. Cu toate astea, există câteva metode care te ajută să ameliorezi o răceală de la primele...

Lifestyle

Sursa foto: unsplash, autor Diana Polekhina
Te speli pe dinți de zeci de ani, dar știi cu adevărat cum să o faci corect? Tehnica corectă de periaj dentar poate face o mare diferență în sănătatea dumneavoastră orală.

Lifestyle

Sursa foto: unsplash, autor How-Soon Ngu
Senzația de frig poate fi neplăcută, inconfortabilă și frustrantă, indiferent de momentul sau locul în care o resimțiți. Și dacă picioarele tale sunt încă reci chiar și după ce ai îmbrăcat o pereche de șosete groase de lână, poate fi greu să știi ce să faci. Iată câteva motive pentru care ți se...

Lifestyle

Sursa foto: unsplash, autor o Alejo Reinoso
Accidentele se întâmplă. Dacă vă puneți hainele sau pantofii uzi pe un uscător ruginit, acest lucru va duce cu siguranță la o pată roșie-maronie. Din fericire, există câteva modalități de a scoate petele de rugină de pe pantofi și haine. Aceste cinci sfaturi vor face ca petele să dispară...

Lifestyle

Sursa foto: unsplash, autor Terry Vlisidis
În perioada sărbătorilor de iarnă ai mai multe șanse să verși vin roșu pe fața de masă, pe haine sau covor. Nu te panica, chiar dacă petele nu au ieșit la spălat.

Lifestyle

Sursa foto: unsplash, autor Ivan Shimko
Superstițiile sunt credințe sau practici considerate iraționale sau supranaturale. Ele sunt atribuite destinului, magiei, supranaturalului sau fricii de necunoscut. Dar pentru cei care cred, aceste superstiții sunt luate în serios. O superstiție care este crezută pe scară largă în unele culturi...

Lifestyle

Sursa foto: unsplash, autor Wasa Crispbread
Aceste trucuri vă vor ajuta să vă ușurați anumite treburi casnice. Aveți nevoie doar de câteva lucruri.

Lifestyle

Sursa foto: unsplash, autor Nina Cuk
Cu toții am trecut prin această situație: vrei să închizi fermoarul hainei sau al genții, dar fermoarul nu mai funcționează brusc. S-a blocat sau nu îl mai puteți folosi pentru că unul sau mai mulți dinți s-au desprins. Din fericire, există o soluție inteligentă pentru această problemă foarte...

Lifestyle

Sursa foto: unsplash, autor Nimble Made
Nu există un mod mai rău de a-ți începe ziua decât să scoți o cămașă din garderobă și să afli că este șifonată. Te grăbești și nu ai timp să scoți fierul de călcat? Atunci există un truc simplu pe care îl poți folosi pentru a îndepărta ridurile de pe cămașă într-un minut.

Lifestyle