Stiri publicate de Romina Baluta

Sursa foto: unsplash, autor Alexander Grey
Dacă și tu obișnuiești să îți cureți urechile folosind bețișoare cu vată, atunci cu siguranță trebuie să renunți la acest obicei. Descoperă ce se întâmplă atunci când faci asta și care sunt riscurile.

Lifestyle

Sursa foto: unsplash, autor Volodymyr Hryshchenko
Elesticele de păr la încheietura mâinii poate fi extrem de periculos pentru sănătatea ta, avertizează medicii.

Lifestyle

Foto: Freepik
Fie că vă cumpărați seturi de pijamale asortate sau vă culcați în tricouri vechi și supradimensionate, fără să știți, lenjeria de noapte ar putea să vă afecteze somnul.

Lifestyle

Sursa foto: unsplash, autor Christopher Ott
Ar putea părea întâmplător ceea ce te îngrijorează odată ce pui capul pe pernă, dar există o șansă ca semnul tău zodiacal să spună multe despre ceea ce te ține trează noaptea. 

Lifestyle

Sursa foto: unsplash, autor Dustin Humes
Săptămâna care urmează subliniază lecția că norocul nu este niciodată ceva care se întâmplă în trecut, ci în viitor. Cu o Lună Nouă în Pești și cu mult-celebratul stellium al Berbecului, este o săptămână atât de sfârșituri, cât și de începuturi, dar este și o lecție de ordine divină.

Lifestyle

Sursa foto: unsplash, autor No Revisions
În ultimele câteva luni, ați auzit de nenumărate ori cât de important este să vă spălați pe mâini frecvent și temeinic pentru a vă proteja pe dumneavoastră și pe ceilalți de viruși. Și pentru că acest lucru continuă să fie adevărat, s-ar putea să vă determine să presupuneți că și frecarea...

Lifestyle

Sursa foto: unsplash, autor bruce mars
Persoanele care fac dușuri de dimineață vorbesc adesea despre beneficiile rutinei lor de trezire. De exemplu, vă poate da un impuls eficient de energie, vă poate ajuta cu o zi bună pentru păr și vă poate lăsa mai puțin transpirați de la atâta zvârcolit în pat. Dar dușurile de dimineață au...

Lifestyle

Sursa foto: freepik, autor rawpixel
Dacă aveți buze cronic uscate și crăpate, balsamul de buze vă poate oferi o scăpare liniștitoare de simptome. Cu toate acestea, unii experți avertizează că a te baza prea mult pe balsamul de buze poate cauza probleme mai mari.

Lifestyle

Sursa foto: unsplash, autor Clay Banks
Dacă sunteți dependent de o ceașcă de cafea (sau trei) zilnic, este posibil ca organismul dumneavoastră să fie dependent de impulsul de cofeină pe care îl aduce. Cu toate acestea, experții spun că există mari schimbăridacă reduceți consumul zilnic de cafea - sau chiar dacă renunțați complet la...

Lifestyle

Sursa foto: freepik, autor; benzoix
Mirosul de ouă stricate sau mirosul de sulf din casa ta poate fi respingător. Dar acestea sunt mai mult decât simple mirosuri rele sau neplăceri și pot indica o problemă gravă.

Lifestyle

Sursa foto: unsplash, autor James Lee
Horoscop săptămânal: 30 ianuarie - 5 februarie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Știri

Sursa foto: unsplash, autor lucas Favre
Nimic nu este mai bun decât o alergare lungă și bună. Adrenalina și energia pe care le simțim după ce ne terminăm rutina zilnică de alergare sunt incomparabile și ne fac să simțim că ne-am folosit perfect ziua. Dar ce faci după o alergare? Te duci acasă, faci un duș și îți continui ziua plină,...

Lifestyle

Sursa foto: Romanița Iovan, captură TV
Romanița Iovan a dezvăluit ce sacrificii a făcut în cariera de model. 

Știri

Sursa foto: unsplash, autor Luigi Boccardo
Conform numerologiei, fiecare cifră are propria sa energie, iar când vorbim despre numerele îngerilor, toate au o semnificație. Aceste tipare sunt ca niște note de pe tărâmul supranatural - iar cei care cred în el, dacă acordați atenție la ceea ce simțiți și la ce gândiți atunci când le vedeți,...

Lifestyle

Sursa foto: unplash, autor Brooke Cagle
Horoscop zilnic. Previziuni pentru toate semnele zodiacale.

Lifestyle

Foto: Freepik
Un nou studiu a descoperit o legătură între somnul slab, dieta nesănătoasă și mâncatul în exces la femei. Dieta nesănătoasă este un factor de risc pentru bolile de inimă. Cercetătorii cred că acest lucru ar putea explica de ce somnul slab este legat de un risc crescut de boli de inimă.

Lifestyle

Sursa foto: unsplash, autor Anthony Tran
Există o legătură în ambele sensuri între insomnie și depresie. Problemele de somn pot fi atât un simptom, cât și un factor de risc pentru depresie.

Lifestyle

Sursa foto: unsplash, autor bruce mars
Pentru a învăța cum să fii fericit și cum să-ți schimbi viața este nevoie de multă pozitivitate, iar acest lucru poate începe prin a face schimbările necesare în rutina ta de dimineață.

Lifestyle

Sursa foto: unsplash, autor Michael Discenza
Pentru mulți oameni, băutura și sărbătorile merg mână în mână. cu toate astea, studiile arată că excesul de alcool te poate face să te simți foarte anxios de sărbători.

Lifestyle

Sursa foto: unsplash, autor 小谢 o
Există o mulțime de date științifice care susțin faptul că cei care sunt mai înalți decât normalul suferă uneori de complicații legate de înălțime care, în cele din urmă, duc la decesul lor.

Lifestyle