Rușii au găsit primii 300 de mercenari SIRIENI. Promit SALARII de până la 2.000 de dolari și BONUS

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Politică

Un prim contingent de 300 de sirieni au ajuns deja în Rusia pentru pregătiri.

Potrivit The New York Times, sute de militanți sirieni se îndreaptă spre Rusia pentru a lua parte la războiul împotriva Ucrainei.

Totodată, primul contingent de aproximativ 300 de mercenari a ajuns deja în Rusia pentru a urma pregătirea militară înainte de a fi trimis în Ucraina. 

Este vorba de o unitate militară a armatei siriene, care lucrează îndeaproape cu rușii, care au luptat de partea lui Bashar al-Assad în timpul războiului sirian.

Sursele publicației spun că mulți alți militanți sirieni sunt pe drum.

Recrutorii din Siria întocmesc liste de candidați care urmează să fie verificați de către serviciul de securitate sirian înainte de a fi predați Rusiei.

Motivația participării la război a luptătorilor sirieni

Recrutorii promit că nu vor fi implicați în ostilități, ci vor fi instruiți, de exemplu, pentru a păzi depozite de combustibil.

Sursele au au declarat, sub rezerva anonimatului, că rușii vor să recruteze 16.000 de sirieni pentru războiul din Ucraina. Potrivit acestora, candidații ar trebui să fie bărbați cu vârsta cuprinsă între 20 și 45 de ani și cântărind între 50 și 90 kg. Se acordă prioritate celor care au experiență de luptă.

Luptătorilor sirieni li se promite un salariu de la 1.000 la 2.000 de dolari pe lună.

Aproximativ 300 de soldați aflați deja în Rusia reprezintă Divizia 25 a Armatei Siriene, cunoscută sub numele de Forțele Tigrilor, care este considerată o unitate de elită și lucrează îndeaproape cu armata rusă. Acestora li se promite 1.200 de dolari pe lună timp de șase luni cu un bonus de 3.000 de dolari la întoarcerea lor în Siria.

În caz de deces, familiilor lor li se promit 2.800 de dolari, plus 600 de dolari pe lună, timp de un an.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel