Rușii au dat buzna în Decathlon. Motivul este ușor de intuit

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data publicării:
| Categorie: Politică
Foto: flickr, Nicolas Vigier
Foto: flickr, Nicolas Vigier

Rețeaua franceză de articole sportive se închide în Rusia la sfârșitul lunii iunie.

Magazinele Decathlon vor fi închise la Moscova pe 26 iunie, au declarat angajații lanțului de articole sportive pentru The Moscow Times.

Spre deosebire de alte lanțuri occidentale, care au plecat definitiv din Rusia, Decathlon a anunțat că oprirea activității este una temporară, chiar dacă se va întinde pe o perioadă mai lungă.

Magazinul online al companiei a încetat deja să accepte comenzi.

Încă de la sfârșitul lunii martie, aproximativ jumătate din magazinele Decathlon erau închise. În cest moment, există 60 de lanțuri de magazine în diferite orașe ale Rusiei.

Interlocutorii publicației citate susțin că magazinele vor rămâne închise până când se vor putea asigura livrări neîntrerupte pentru a completa gama de produse.

Conducerea companiei le-a promis angajaților că nu vor fi disponibilizări și că magazinele vor relua cu siguranță operațiunile. 

Multe întrebări au apărut de la cumpărători în legătură cu închiderea magazinelor Decathlon.

Potrivit reprezentanților companiei, lista magazinelor încă deschise poate fi vizualizată pe site-ul companiei, iar magazinele vor suspenda activitatea rând pe rând. 

Decathlon a spus că punctele vor relua activitatea numai după ce condițiile externe vor permite reluarea aprovizionărilor. În perioada de închidere temporară se va aplica garanția pentru toate produsele companiei.

După anunțul suspendării vânzărilor în magazinele Decathlon, rușii cumpără în masă echipament sportiv și haine, iar reducerile la unele bunuri ajung și la 70%.

Unele dintre departamente au epuizat complet stocul, iar majoritatea magazinelor au rafturi goale.

În plus, există reduceri mari la toată gama de produse. Acum poți face cumpărături doar in magazine, comenzile prin site nu mai sunt disponibile.

După începerea războiului din Ucraina, peste o mie de mărci străine au anunțat încetarea sau încetarea activităților în Rusia.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel