Roberta Anastase, pusă la colț de primarul Ploieștiului: Eu înţeleg că nu mă mai iubeşte. Nu m-o mai iubi, asta este, ce să facem? E cam jenant

Autorul articolului: Alexandru Negrici |
Data publicării:
| Categorie: Politică
Foto: Facebook/RobertaAnastase
Foto: Facebook/RobertaAnastase

Andrei Volosevici, primarul liberal al municipiului Ploiești, a lansat un atac dur la adresa senatoarei Roberta Anastase șefa PNL Ploiești, după ce aceasta a postat pe Facebook un mesaj în care afirma că a insistat pe lângă edil cu privire la construcţia unei creşe cu finanţare prin Ministerul Dezvoltării

Andrei Volosevici a catalogat drept ”jenantă” atitudinea şefei sale de partid:

”Pare că începe să devină un obicei aşa… jenant, pentru o persoană din spaţiul public – şi aici mă adresez doamnei senator Roberta Anastase – şi este jenant că pare că nu înţelege exact care-s creşele, care-s programele… Eu aş ruga-o elegant pe doamna să se informeze – ştiu că nu o pasionează foarte mult decât la nivel declarativ administraţia locală – dar după cum ştiţi, ieri am semnat nişte contracte, spun eu, importante: nişte copii din Ploieşti (…) vor merge o creşă nouă.

Niciodată doamna Anastase nu s-a rugat de mine ca să facem o creşă. În plus, ceea ce noi am pus oficial pe site-ul Primăriei, ieri, a fost altă creşă decât crede doamna. Concret, şi vorbim pe documente: în 8 iulie 2021, cu mult înainte să apară pe PNRR Programul cu creşele, Primăria municipiului Ploieşti a făcut solicitare către CNI cu corespondenţă care s-a aprobat, discuţia fiind purtată de nişte consilieri, nu de doamna.

Am depus toate documentele la CNI, am ţinut corespondenţă, am mers pe lista-sinteză, după care s-a aprobat. Ce s-a întâmplat? A apărut programul PNRR pe creşe. Nefiind bani la CNI, şi CNI-ul a mutat partea de creşe pe PNRR, dar noi eram anunţaţi că am reuşit să semnăm contractul pe Aleea Strunga. 8 iulie 2021.

Nu are nicio legătură cu povestea pe care o spune doamna senator – şi ruşinică, Roberta! – cu noua depunere, şi de fapt a fost depusă din decembrie de când a apărut programul pe PNRR şi care vizează o construcţie a unei creşe pe Cosminele. Eu înţeleg că nu mă mai iubeşte. Nu m-o mai iubi, asta este, ce să facem? Dar cinstit, totuşi un senator al României care dezinformează, e cam jenant. (…) Doamna senator, cu tot respectul, mai lăsaţi minciunile!”, a afirmat primarul Andrei Volosevici, într-o conferinţă de presă, vineri.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel