Reprezentanta Ucrainei RENUNȚĂ să PARTICIPE la Eurovizion. Alina Pash: ”Nu vreau acest război virtual”. Era acuzată că a mers ILEGAL în Crimea

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Politică

Cântăreața Alina Pash a decis să se retragă și nu va mai reprezenta Ucraina la Eurovision-2022.

Câștigătoarea ediției naționale a Eurovizion a anunțat acest lucru pe Instagram. 

"Nu vreau acest război virtual și ură. Războiul principal este acum unul extern, care a venit în țara mea în 2014.  Nu vreau să continui în această poveste murdară. Cu inima grea îmi retrag candidatura ca reprezentant al Ucrainei. la a Eurovision Song Contest. Din păcate. Îmi pare foarte rău”, a spus cântăreața. 

Din câte se pare, în competiție poate merge Orchestra Kalush, care a ocupat locul doi în Selecția Națională pentru Eurovision. 

Alina a adăugat că în viitorul apropiat va contacta Radiodifuzorul Public și va semna toate actele necesare. Cântăreața a mulțumit și fanilor care o susțin, în ciuda tuturor urii și bârfelor.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alina Pash (@alinapash)

Scandalul în jurul Alinei Pash a izbucnit după ce pe internet au apărut informații că cântăreața a vizitat ilegal Crimeea în august 2015, spunându-se că vedeta a zburat acolo de la Moscova și nu a trecut granița administrativă dinspre Ucraina. Aceast aspect ar fi fost o încălcare a regulilor pentru selecția națională ucraineană la Eurovision, scrie Unian.

Pentru a închide toate disputele pe această problemă, Alina a oferit publicului un certificat care atestă că intrarea și ieșirea în Crimeea s-au efectuat legal, prin punctul de trecere a frontierei Chaplynka, aflat pe teritoriul ucrainean.

Cine este Alina Pash

Născută într-un mic sat din Transcarpatia, regiune aflată în vestul Ucrainei, Alina a devenit faimoasă odată cu participarea sa la X Factor, varianta ucaineană.

Ea spune că a așteptat „opt ani” șansa de a-și reprezenta țara la Eurovision și a câștigat selecția națională.

Cântecul ei, Shadows of Forgotten Ancestors, amestecă mai multe genuri muzicale, iar scopul ei este de „a arăta lumii că cultura ucraineană este frumoasă”.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel