Primarul Sectorului 6, ironii la adresa lui Clotilde Armand: Al dracului, n-am prins și noi un Ferrari

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Politică
Primarul Sectorului 6, ironii la adresa lui Clotilde Armand: Al dracului, n-am prins și noi un Ferrari / Foto: Facebook Clotilde Armand
Primarul Sectorului 6, ironii la adresa lui Clotilde Armand: Al dracului, n-am prins și noi un Ferrari / Foto: Facebook Clotilde Armand

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, i-a transmis un mesaj acid lui Clotilde Armand.

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6 al Capitalei, a publicat o postare acidă la adresa primarului Sectorului 1, Clotilde Armand. Ciutacu a ironizat-o pe Clotilde pentru faptul că s-a lăudat că serviciul de ridicare mașini din Sectorul 1 a devenit vedetă pe rețele de socializare pentru că a luat pe sus un bolid Ferrari.

„Fac ceva greșit, ceva îmi scapă. De când am venit primar am înființat de la zero un serviciu de ridicare de mașini. Cu regulament nou, cu resurse alocate, am identificat mii de rable pe care le-am notificat (știți procedura aceea de 7 luni), am făcut rost de teren pentru depozitare, contracte cu remat-ul etc. Ce-i drept, ne-am focalizat pe mașinile abandonate. Noi am ridicat cca. 1200 și alte mii au fost luate de pe spațiul public de către proprietari în urma notificărilor (iminența ridicării). Acum avem o baza de date cu încă 1500 de mașini ce așteaptă să facă sorocul și să le ducem la remat. Ce vreau să spun... al dracului, n-am prins și noi un Ferrari!”, a scris Ciprian Ciucu pe Facebook.

Dana Budeanu o umilește pe Clotilde Armand după ce primarul s-a lăudat cu o victorie care nu îi aparține

Clubul Cireșarii a fost deschis publicului datorită Ministerului Educației. Cu toate acestea, Clotilde Armand s-a lăudat ca și când a fost victoria ei și a zis că Sorin Cîmpeanu a avut și el un mic merit... dar mic când, de fapt, lucrurile stau total invers.

Începând de anul trecut, Ministerul Educației s-a preocupat îndeaproape de starea în care se află Baza Cireșarii și a încheiat un parteneriat cu Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București, parteneriat în urma căruia au fost realizate pro bono o lungă serie de lucrări de întreținere și modernizare care au schimbat radical starea Bazei Cireșarii. Dintre lucrările de refacere menționăm amenajarea terenului de fotbal cu gazon natural, inclusiv sistemul de drenaj și irigații, precum și realizarea de foraje necesare alimentării cu apă pentru irigații.

„V-am spus că nu mă las până nu redeschidem Baza Cireșarii? V-am spus. Iar vocea noastră a avut un ecou puternic. Pentru că interesele comunității au prioritate în fața intereselor imobiliare de tot felul. Baza Cireșarii este deschisă publicului.

PS: Mulțumesc ministrului Educației pentru înțelegere. Încă aștept protocolul din partea Ministerului prin care putem să facem investiții și să îngrijim locul. Acesta este doar începutul.

PPS: Trebuie să apreciem cu toții eforturile grupului civic Parinti de Cireșari- Piața Domenii. Eu le mulțumesc public pentru tot ceea ce fac”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Reacția Danei Budeanu:

„NU TU AI DESCHIS PARCUL CIREȘARII! PRIMĂRIA SECTORULUI 1 NU ARE DECÂT PARCURI PLINE DE BĂLĂRII DE DOI ANI! PARCUL CIREȘARII A FOST DESCHIS DE MINISTERUL EDUCAȚIEI, CĂRUIA ÎI APARȚINE, ADICĂ DE CÎMPEANU!

TU AI ȘTIUT CĂ SE DESCHIDE PE 1 IUNIE ȘI AI VRUT S-O IEI PE TINE! PĂI CE EU DORM ÎN GHETE CUM CREZI TU CĂ DORM TOȚI? ADEVĂRUL PENTRU OAMENI: PARCUL CIREȘARII A FOST DESCHIS DE CÎMPEANU!  ATĂT! PUPI!” Vezi mai mult AICI.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel