Partizanii ucraineni l-au eliminat pe trădător: Omul rușilor dintr-o localitate din Zaporijjia, aruncat în aer

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data publicării:
| Categorie: Politică

Partizanii au mai eliminat un om al rușilor din Ucraina.

Partizanii din regiunea Zaporijjia au sărbătorit Ziua Independenței Ucrainei, aruncând în aer o mașină cu un lider al administrației rusești, Ivan Sușko, care provenea din rândul cetățenilor ucraineni filo-ruși.

Metoda partizanilor este deja clasică - au pus ochii pe mașina lui Susko și i-au atașat un dispozitiv exploziv. Mașina a fost aruncată în aer în jurul orei 8 dimineața pe 24 august.

Publicația OBOZREVATEL, citând propriile surse, relatează că copilul amantei sale, care a cooperat și cu inamicul, se afla în mașina cu Sushko în momentul exploziei. Anterior, copilul a supraviețuit, colaboratorul a murit.

Lichidarea Sușko  a fost confirmată de Volodymyr Rogov, membru al consiliului principal al Administrației Regionale de Stat Zaporijjia .

„Șeful Mykhailivka, Ivan Sușko, a fost ucis. Astăzi, Ivan Sushko, șeful VDA din Mykhailivka, Regiunea Zaporijjia, a fost ucis în urma unui atentat deliberat cu mașina. Un dispozitiv exploziv a fost instalat sub scaunul șoferului. În urma exploziei, Ivan Sushko a fost rănit și dus la spital în stare critică, unde a murit la scurt timp după aceea" , - a spus Rogov.

Sușko a devenit reprezentantul administrației rusești la sfârșitul lunii aprilie 2022. În 2015, a candidat pentru funcția de deputat al consiliului local din partea partidului pro-rus „Blocul Opoziției”.

Înainte de a servi administrația rusească din Ucraina, Sușko a lucrat ca maestru de ceremonii la nunți.

Ultima ispravă asemănătoare a partizanilor a avut loc atunci când Igor Telegin, asistentul lui Volodymyr Saldo, șeful regiunii Herson, impus de ruși, a fost aruncat în aer într-o mașină în Hersonul ocupat temporar .

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel