Noi imagini cu Sanna Marin. Premierul finlandez dansează cu un cunoscut muzician. ”Suntem doar prieteni. Nu s-a întâmplat nimic nepotrivit”

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Politică

Premierul finlandez trebuie să răspundă unor întrebări.

Dezbaterea despre imaginile care îl surprind pe premierul finlandez Sanna Marin dansând și cântatând la petrecerile private continuă să suscite interesul oamenilor, mai ales având în vedere că au apărut noi imagini care o arată dansând cu muzicianul finlandez Olavi Uusivirt într-un club din Helsinki, scrie Daily Mail.

Marin ar fi părăsit clubul în jurul orei 4:30 a.m, iar a doua zi a dat o serie de declarații în presă în care vocea ei era vizibil răgușită.


Sanna Marin (36 de ani) s-a confruntat cu critici din ce în ce mai puternice din partea publicului, odată cu publicarea unui videoclip în care o arată dansând cu mai multe persoane foarte cunoscute în Finlanda.

Imaginile au fost surprinse într-un apartament privat, înainte de a merge în alte două baruri. 

În cel mai recent videoclip, Marin este filmat dansând cu muzicianul Olavi Uusivirta (39 de ani). La un moment dat, muzicianul se aplecă înainte de parcă ar vrea să-i șoptească ceva la ureche sau, după cum scriu criticii premierului, ar vrea să o sărute pe gât .

La o conferință de presă de vineri, premierul finlandez a spus că nu își amintește ca bărbatul cu care dansa să o fi sărutat-o pe gât. Ea a spus că a vizionat videoclipul și că părea că Uusivirta îi spune ceva. „Da, e adevărat, sunt o femeie căsătorită, dar cred că acestea sunt lucruri care privesc viața mea privată și nu intenționez să le comentez în detaliu. Apropo, nu cred că se întâmplă ceva nepotrivit în acel videoclip ”, a spus Marin.

Foto: Sanna Marin, împreună cu soțul său

Uusivirta a comentat și el videoclipul. "Există multe speculații publice cu privire la natura relației dintre mine și premierul Sanna Marin. Pot să spun doar adevărul: suntem prieteni și nu s-a întâmplat nimic nepotrivit între noi", a scris el pe Instagram.

Premierul finlandez a dezvăluit că a făcut un test antidrog: „Nu am făcut nimic ilegal”

După publicarea primului videoclip, Marin a spus că a efectuat vineri un test antidrog, iar rezultatele vor fi disponibile săptămâna viitoare, arată BBC.

Ea a negat din nou că a consumat droguri. ”Nu am făcut nimic ilegal - a subliniat ea. - Chiar și în anii adolescenței, nu am consumat droguri”, a declarat ea și a explicat cum a făcut testul pentru a elimina îngrijorările.

Gestul premierului vine după ce unii jurnalişti finlandezi au scris că se auzeau comentarii pe fundalul videoclipului despre existenţa drogurilor. 

Deputatul finlandez Mikko Kärnä, din partea partenerului său de coaliție Center Party, l-a invitat pe premier să facă un test antidrog și să facă publice rezultatele. 

Videoclipurile și fotografiile au divizat puternic națiunea finlandeză și au declanșat o dezbatere despre aparițiile publice ale premierului Marin. La momentul în care a fost realizat videoclipul, ea tocmai se întorsese din vacanță, scrie agenția de presă STT, adăugând că „asta înseamnă că nu a existat o persoană care să o înlocuiască și să-i preia atribuțiile”.


Premierul ”rocker”

Nu este prima dată când premierul suscită interesul presei, cu aparițiile sale nonconformiste.

Sanna Marin a apărut, în luna iulie, la un festival rock într-o geacă de piele, blugi scurți și cizme. Desigur, imediat după publicarea fotografiei ei de la acel eveniment, un val de laude s-a creat pe internet pentru „cel mai tare șef de guvern din Europa”.

Organizatorii festivalului Ruisrock de pe insula Ruissalo, în zona orașului Turku din sud-vestul Finlandei, au distribuit pe pagina lor de Instagram o fotografie alb-negru cu premierul Sanna Marin. „O legendă”, a comentat un utilizator, „atât de cool” a adăugat un altul, după cum a raportat Today Times .

Premierul finlandez a confirmat că a mers la festival pe cheltuiala ei și acolo a publicat o fotografie cu ea împreună cu soțul ei Markus Raikkonen . "Vacanța a început astăzi. În drum spre Turku, Finlanda și Ruisrock", a scris ea.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel