Nicolae Botgros nu se mai vede lângă o altă femeie, după moartea soției: Pierdere imensă, prea mare. Timpul NU VINDECĂ!

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Nicolae Botgros, sursa foto Facebook
Nicolae Botgros, sursa foto Facebook

Nicolae Botgros este devastat de durere după moartea soției. Ce spune artistul despre relația cu o altă femeie?

Nicolae Botgros trece prin clipe grele după ce soția lui s-a stins din viață. La mai bine de jumătate de an, Nicolae Botgros o plânge pe cea care l-a susținut necondiționat de-a lungul căsniciei. Deși încearcă să fie puternit, artistul este devastat de durere și nu a putut să treacă peste această pierdere dureroasă din viața lui. 


Nicolae Botgros susține că nu și-ar mai putea reface viața cu o altă femeie, deoarece durerea după pierderea soției a fost imensă și nu poate trece prea ușor peste asta. 


„Nu cred. Niciodată. Această durere, această pierdere este imensă, prea mare este, ca să vorbim despre așa ceva. Cu toate că se vorbește că timpul va vindeca. Nu cred. Eu văd, cu cât trece timpul mai mult, mai greu mi se face”, a spus el într-o emisiune TV.


Nicolae Botgros spune că durerea resimțită după moartea soției a fost foarte mare, iar acum își mai alină durerea doar când merge la cimitir și vorbește cu cea care i-a fost alături o viață întreagă. 


„A fost greu. Toate zilele sunt foarte grele. Atunci când mă duc la cimitir stau de vorbă cu ea și îmi vine mai ușor. În rest, vreau să vă spun, chiar și acum, suntem la o depărtare. Tot timpul o voi avea alături și va fi cu mine mereu în suflet”, a mai zis el.

Citește și:

VIDEO - Val de GLUME după întâlnirea dintre Putin și Macron. RÂZI cu LACRIMI. Cei doi lideri, într-un balansoar pentru copii

Ce PENSIE are Mitică Popescu, după 53 de ani pe scenă. Adevărul despre suma INFIMĂ, cât primește: Nu aveam cum să primesc doar atât

ÎPS Teodosie: Domnul Putin NU-i negru cum îl vedeți, e cel mai mare ctitor la Sfântul Munte şi Ierusalim. Şi noi îl judecăm ca răufăcător

Cel mai periculos aliment din magazine. Cu toții îl cumpărăm, dar nu știm că ne UCIDE

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel