Zahărul, adevărul AMAR. Medicii străini, semnal de alarmă: Ne UCIDE. Sunt doar calorii GOALE, e TOXIC

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto: Pexels @Hobi industri
Foto: Pexels @Hobi industri

Medicii din străinătate au tras un semnal de alarmă în ceea ce privește sănătatea noastră.

În ultimul timp, tot mai multe produse alimentare au fost retrase de la raft fie din cauza contaminăriii lor cu diverse substanțe, fie din cauza toxicității lor. 

Ei bine, nu mai este un secret pentru nimeni faptul că zahărul îngraşă, motiv pentru care, recent, mai multe cadre medicale au tras un semnal de alarmă și au spus că această plăcere de a mânca dulce nu reprezintă decât "calorii goale", fiind vorba despre o veritabilă toxină și prima cauză a afecțiunilor grave ale lumii industrializate. 

Cu ajutorul mesajului "zahărul ucide", specialiștii au vrut să transmită întregii populații că zahărul, în cantităţile în care este consumat astăzi în ţările industrializate, este toxina ce stă la baza multor afecţiuni, de la probleme cardiace, la cancer, probleme care ucid un număr foarte mare de oameni de la an la an.

"Obezitatea, hipertensiunea, diabetul de tip II"

Aceasta este concluzia la care a ajuns în urma a numeroase studii efectuate în ultimii ani dr. Robert Lustig, specialist în endocrinologie şi obezitate infantilă și profesor la Şcoala de Medicină a Universităţii din California, una dintre cele mai prestigioase şcoli de medicină din SUA.

"Obezitatea, hipertensiunea, diabetul de tip II şi problemele cardiace sunt doar câteva dintre afecţiunile provocate de consumul de zahăr", susține profesorul Robert Lustig, citează realitatea.net

Pe baza acestor afirmații, el a demarat o campanie de informare susţinută referitoare la pericolul pe care îl reprezintă zahărul pentru sănătatea fiecăruia dintre noi.
 
Mesajul său a ajuns la cele mai importante instituţii media din lume, printre care New York Times, CBS News şi NewScientist, iar prelegerea sa pe această temă, intitulată "Sugar: The Bitter Truth", a înregistrat peste două milioane de vizualizări pe YouTube.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel