Ce PENSIE are Mitică Popescu, după 53 de ani pe scenă. Adevărul despre suma INFIMĂ, cât primește: Nu aveam cum să primesc doar atât

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Economie
Foto: Facebook D'ale lu' Mitică
Foto: Facebook D'ale lu' Mitică

Mitică Popescu a dezvăluit ce pensie are, după o viață petrecută pe scenă. 

Mitică Popescu este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România. De-a lungul timpului a reușit să aducă zâmbetul pe buzele a milioane de oameni.

După 53 de ani de muncă, Mitică Popescu, în vârstă de 84 de ani, este într-o stare perfectă, se bucură de anii pensiei și de roadele muncii sale de-o viață și continuă să binedispună lumea cu carisma lui și să facă ceea ce a făcut o viață întreagă

Într-un interviu recent, îndrăgitul actor a dezvăluit ce pensie are, pentru că o lungă perioadă au apărut o mulțime de speculații legate de veniturile pe care le încasează.

Prin presă s-a vehiculat că îndrăgitul actor ar fi trebuit să se descurce cu o sumă infimă pe lună, având o pensie de doar 1.300 de lei, motiv pentru care Mitică Popescu a spus totul despre pensia pe care o primește, de fapt.

Sătul de toate zvonurile, Mitică Popescu a decis să spună adevărul și să facă lumină în acest caz. Acesta a mărturisit că pensia pe care o ia nu este una mică.

"Nu este adevărat, nu am o pensie atât de mică. După 53 de ani de activitate, nici nu aveam cum să primesc doar atât. Am o pensie lunară de peste 5.000 de lei, plus banii pe care îi primesc din drepturile de artist", a declarat Mitică Popescu la jumătatea anului trecut.

Mitică Popescu a precizat că era imposibil să aibă o pensie de doar 1.300 de lei, în condițiile în care a muncit aproape o viață întreagă.

Citește și: Ce pensie are Tudor Gheorghe, după 60 de ani pe scenă: Pentru un artist este BUNĂ!

Ce pensie are Alexandru Arșinel. Averea actorului se ridică la o sumă frumoasă

Alexandru Arșinel este fără dar și poate unul dintre marii actori ai României. După 60 de ani de activitate, acesta a ieșit la pensie și mulți s-au întrebat ce sumă de bani încasează actorul. Ei bine, Alexandru Arșinel are o pensie de 8.936 lei. Îndrăgitul actor și-a făcut public declarația de avere în anul 2020. Potrivit acesteia, Alexandru Arșinel încasează următoarele venituri: 33.720 lei pensie de revoluţionar, 73.512 lei pensia de la stat, 74.772 lei indemnizaţie de merit de la Ministerul Culturii şi 10.800 de lei, o indemnizaţie handicap gr. 2 pentru că o îngrijeşte pe soţia bolnavă, potrivit cancan.ro.

„Există o indemnizație de merit dată de Ministerul Culturii la profesori, actori, arhitecți. Am obținut locul întâi într-un top al celor mai buni artiști.

Toate sumele sunt justificate oficial, consider că le merit. Am 82 de ani și am obținut o indemnizație de merit si o pensie după 70 de ani de muncă. Dacă mă justific înseamnă că mă simt vinovat!

Și faptul că am fost operat de transplant de rinichi și am fost salvat, iar pentru unii a fost anormal pentru că mi s-a întâmplat mie. Nu am un leu obținut în viața mea decât prin muncă. Am 70 de ani de muncă , am fost 20 de ani director.”, a declarat marele actor în urmă cu ceva timp la Antena Stars.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel