Emmanuel Macron a apărut în HANORAC și nebărbierit. Unii au spus că adoptă ”stilul Zelenski”

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Politică

Imaginea cu care ne-a obișnuit Emmanuel Macron a fost înlocuită cu una ”de campanie militară”.

Ne-am obișnuit să-l vedem pe președintele francez Emmanuel Macron doar la costum, perfect bărbierit și cu o coafură bine îngrijită.

Noile fotografii făcute de fotograful oficial al lui Macron, Soazig de la Moissonniere, făcute în biroul său din Sala de Aur a Palatului Elysee, îl surprind pe Macron într-o cu totul altă lumină.

Hanorac cu însemne militare: CPA 10 - Comandamentul Operațiunilor Speciale 

Șeful de la Elysée a surprins pe toată lumea după ce a apărut cu un nou oufit: Macron a înlocuit costumul cu un hanorac negru, blugi și adidași și este evident că președintele nu s-a bărbierit de ceva vreme. 

Fotografiile publicate mai au și alte referințe subtile. Spre exemplu, hanoracul poartă însemnele unei structuri speciale din armata franceză, CPA 10, Comandamentul Operațiunilor Speciale, care este plasată direct sub ordinele Șefului de Stat Major și sub autoritatea directă a președintelui Republicii Franceze.

Multă lume s-a întrebat imediat dacă noul aspect nu a fost cumva ”împrumutat” de la președintele ucrainean Volodimir Zelenski, care a renunțat la costume de când a început invazia rusă în țara sa și poartă în schimb haine simple kaki, în stil militar.

Ce comentarii au fost pe rețelele de socializare

”Briciul și pieptenele păreau să fi dispărut din baie. I-a servit Volodimir Zelenski drept inspirație? A uitat că președintele ucrainean este cu adevărat în război?”, a întrebat o franțuzoaică pe rețelele de socializare.

”Și tipul ăsta nici măcar nu și-a făcut serviciul militar...”, remarcă un alt internaut, în timp ce alții remarcă faptul că Macron își face publicitate electorală: ”Se poate îmbrăca cum vrea, nu mă deranjează. Dar ceea ce mă deranjează este că a făcut publice fotografiile” / ”O cunoştinţă îl votase pentru că era chipeş.....campanie de comunicare pentru aceşti alegători”.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel