Lui Iulian Bulai i s-ar fi cerut șpagă în tren. "Mi-a spus să îi dau 70 de lei și să rămână așa. Sunt șocat"

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Politică
Lui Iulian Bulai i s-ar fi cerut șpagă în tren. "Mi-a spus să îi dau 70 de lei și să rămână așa. Sunt șocat" / Foto: Facebook Iulian Bulai
Lui Iulian Bulai i s-ar fi cerut șpagă în tren. "Mi-a spus să îi dau 70 de lei și să rămână așa. Sunt șocat" / Foto: Facebook Iulian Bulai

Iulian Bulai susține că i s-a cerut șpagă în tren.

Deputatul USR Iulian Bulai susține că i s-a cerut șpagă în tren, atunci când a circulat pe cursa București-Roman. Parlamentarul spune că nu a găsit bilete de vânzare la ghișeu, dar totuși s-a urcat în tren, moment în care controlorul i-ar fi propus deputatului să îi dea 70 de lei lui. 

"Șpaga pe trenul CFR București - Roman. Automatul din Gara de Nord indică toate locurile ocupate. Nu emite nici bilete fără loc. La fel și la ghișeu. Intru în tren. Mă așez pe un loc liber. Încă nu m-a rugat nimeni să mă ridic. Vine controlorul. Elegant îmi arată tariful de 137 lei până la Roman. Discret se apleacă spre mine și îmi zice să îi dau 70 de lei și să rămână așa. Îi zic că nu pot face asta și nu mai comentez. Cumpăr biletul de 137 de lei. Încă sunt șocat că a îndrăznit să negocieze șpaga. Nu are nicio jenă. În jurul nostru sunt mulți oameni, în spatele lui, pe tavan, două camere de luat vederi.

Am ajuns la Mizil. Corupția nu este doar despre cei care cer foloase necuvenite, ci și despre cei care acceptă să fie parte a acestui joc murdar. Indiferent de nivel: de la plagiatul premierului acoperit de judecători, până la controlorul care își negociază mica șpagă. România nu merge într-o direcție bună. Corupția generalizată, de la vlădică la opincă, ne afectează pe toți.

PS: un bilet întreg cumpărat din gară costă 79 de lei pe ruta București - Roman. O situație cât toate motivele la care te gândești de ce nu merg treburile bine în țara asta. Ca de exemplu aer condiționat în tren după ce temperaturile trec de 25-30 de grade.", a scris Iulian Bulai pe contul său de Facebook.

Iulian Bulai s-a răzgândit. După ce i-a urat succes lui Dacian Cioloș, a șters o parte din mesaj. Internauții îl taxează: L-ați săpat

Iulian Bulai nu mai vrea fuziunea cu REPER. 

”REPER (def) 1. Corp sau sistem de corpuri la care se raportează poziția unui corp fix sau mobil; semn sau obiect care ușurează orientarea sau care permite recunoașterea unui sistem tehnic.

Succes, Dacian Cioloş! Nu înțeleg această decizie, dar o respect! PSD și PNL se bucură de decizia ta!” a scris Iulian Bulai pe Facebook. 

Mesajul vine după o editare târzie. Inițial, sfârșitul mesajului era: ”Abia aștept să fuzionăm din nou! Căpătăm experiență și învățăm împreună!”. 

Dar, așa cum prea bine s-a arătat în social media, se pare că Iulian Bulai s-a răzgândit. Nu-l mai așteaptă pe Dacian Cioloș să fuzioneze. 

Iulian Bulai se descrie pe sine ca fiind ”Deputatul tău. Iubitor de oameni decenți. Doritor de schimbare. Gata de implicare.”

Totuși, se pare că el nu este chiar atât de apreciat de internauți. Un comentariu la postarea de mai sus vine să-l îndemne: ”Du-te și tu cu el măi Bulai, du-te și nu te mai întoarce vreodată.”. 

Alții l-au criticat pe Iulian Bulai, la pachet cu membrii USR: ”După ce l-ați săpat în partid, îi urați succes”. 

Dacian Cioloș și-a anunțat demisia din USR, dar și înființarea unui nou partid: REPER. Vezi mai mult AICI.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel