Liberalii votează excluderea lui Ludovic Orban din PNL. Declarația care l-a înfuriat pe șeful PNL: Cîțu nu se califică să conducă nici măcar o scară de bloc

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Politică

Biroul Executiv al PNL a decis, vineri, să propună excluderea lui Ludovic Orban din partid. Conform statutului PNL, o astfel de decizie o ia Consiliul Naţional.

Decizia a fost luată cu 31 de voturi pentru excludere, două împotrivă şi două voturi nule.

Orban - "onorat" de decizia de excludere

După încheierea ședinței, Orban s-a declarat "onorat" de decizia de excludere din PNL: Demonstrează că nu am legătură cu nenorocirile făcute de Iohannis şi "gaşca demolatoare".

Ludovic Orban declara înainte de începerea ședinței că îi va transmite lui Florin Cîţu că nu se califică să conducă nici măcar o administraţie de scară de bloc, susţinând că acesta "a făcut praf coaliţia".

"O să-i spun domnului Cîţu că nu se califică să conducă nici măcar o administraţie de scară de bloc sau o secţie de votare, dar să conducă PNL" a spus Orban.

”Avem un preşedinte de partid care a făcut praf coaliţia, care a făcut praf partidul, care a dus PNL la o prăbuşire de 10-12 procente”, a afirmat Orban înaintea şedinţei.

Unde pleacă fostul președinte PNL

El a mai spus, întrebat dacă îşi va face partid, că românii care au avut încredere în valorile liberale trebuie reprezentaţi, dar se va consulta cu colegii săi.

"Decizia de astăzi mă face un om liber să-i reprezint pe toţi cetăţenii de bună credinţă, pe toţi oamenii din ţara asta care cred că au şansa să fie reprezentaţi corect la nivel politic, de oameni cu bun simţ, de oameni cu frica lui Dumnezeu, de oameni loiali, de oameni care să fie dedicaţi servirii interesului public. Sunt liber să creez o construcţie politică, sănătoasă, care să ofere din nou speranţă României”, a mai adăugat Orban.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel