Intimidările din partea Kremlinului continuă: Un video avertizează cu privire la ”Iarna mare” / Gazprom arată presupuse defecte descoperite la Nord Stream 1

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Politică

Gazprom a publicat noi date despre presupusele defecte descoperite la singura turbină Nord Stream.

Un videoclip a apărut pe rețelele de socializare pentru a intimida Europa prin oprirea gazului.

Videoclipul a apărut în seara zilei de 5 septembrie și prezintă imagini ale orașelor europene, steagul UE, conducte cu inscripția Nordstream („Nord Stream”), panouri solare și generatoare de energie eoliană.

Videoclipul vrea să sugereze cum europenii vor fi tăiați de la gaz în această iarnă, melodia de fundal chemându-se „Și iarna va fi mare”.

Clipul a fost distribuit pe canalul său de Telegram, de către guvernatorul adjunct al Teritoriului Krasnoyarsk, Serghei Ponomarenko.

Cu toate acestea, acest videoclip nu se află pe paginile oficiale ale Gazprom.

Justificările Gazprom 

Gazprom raportează că pe 2 septembrie, Autoritatea care inspectează instalațiile tehnice ale Federației Ruse a emis un avertisment companiei cu privire la nerespectarea parametrilor turbinei conductei Nord Stream 1 din cauza detectării scurgerilor de lubrifiant cu un amestec de compus de etanșare la conexiunile terminale senzori de viteză a rotorului de joasă și medie presiune.

„Utilizarea în continuare a acestei unități de pompare a gazului fără eliminarea defectelor identificate creează un risc de incendiu sau explozie, adică afectează siguranța industrială a întregii stații”, a spus Gazprom.

 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel