George Simion, huiduit de elevi, la liceul în care și el a învățat - Video

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Politică
George Simion, huiduit de elevi, la liceul în care și el a învățat / Foto: Facebook George Simion
George Simion, huiduit de elevi, la liceul în care și el a învățat / Foto: Facebook George Simion

George Simion a fost huiduit în prima zi de școală.

Liderul  AUR, George Simion a fost huiduit, luni, la deschiderea anului școlar de la Liceul Gheorghe Lazăr din Capitală, transmite Realitatea Plus. În imaginile postate pe Facebook se poate vedea cum o parte dintre liceeni l-au huiduit și fluierat pe Simion atunci când acesta s-a apropiat de microfon pentru a lua cuvântul.

În ciuda acestui fapt, liderul AUR a zâmbit și a susținut un discurs în fața elevilor, afirmând că îi știe de pe Facebook și TikTok. Se pare că la Liceul Gheorghe Lazăr din Capitală a învățat și George Simion, din acest motiv ar fi ales să meargă astăzi acolo.

Iulian Bulai, 10 sfaturi pentru o căsătorie fericită, după nunta lui George Simion

Iulian Bulai, USR, i-a transmis 10 sfaturi lui George Simion după ce acesta s-a căsătorit.

"Casă de piatră, George și Ilinca!

Sfaturi pentru George Simion pentru o căsătorie fericită:

1. Să nu-ți bați soția.

2. Să vă creșteți copiii fără violență.

3. Să faci cina în familie de 3 ori pe săptămână.

4. Să împărțiți în mod egal sarcinile domestice.

5. Joacă-te cu copiii în fiecare zi.

6. Să vă mutați repede la casa voastră.

7. Să accepți că soția ta are soluții și opinii mai bune decât ale tale.

8. Să faci curat și să strângi șosetele aruncate aiurea în casă.

9. Să înțelegi că nu ești proprietarul copiilor tăi, ci doar un vremelnic însoțitor.

10. Să nu te aștepți ca soția să te facă fericit, ci să împărtășiți unul cu altul din fericirea proprie.

PS: să știi limita dintre viața de familie și activitatea politică. Aceasta este de fapt prima regulă. Deja ai încălcat-o. Nu e bine deloc. Succes în următorii ani - e mai ușor să previi decât să repari!", a scris Iulian Bulai pe Facebook.

Glume pe seama locaţiei nunţii lui George Simion. Cum ar putea fi întâmpinaţi invitaţii

Localnicii din satul Măciuca se amuză cu privire la modul în care vor fi primiţi invitaţii la nunta lui George Simion cu Ilinca. 

Spre exemplu, spun unii, o urare de bun venit ar putea fi "Bine aţi venit în Măciuca noastră", aluzie şi la monumentul de cinci metri înălţime din faţa primăriei, care întruchipează chiar o ... măciucă. 

Şi traseul care trebuie urmat până la locaţie este subiect de glume. "Urmaţi traseul Lungeşti, Măciuca, până-n Mădulari, dacă vreţi să mergeţi mai departe...", au mai scris internauţii. 

Măciuca nu este singura localitate a judeţului Vâlcea cu nume amuzant. : „O să fie bine primiți invitații și în alte locuri din județ: Mădulari, Lungești, Cracii Doamnei, Muereasca, Bărbătești, Pătrunsa, Dosul Pământului, Căcăcioasa, Milcoiu etc..”, au menționat glumeții, conform Adevărul.

"Am zis așa să vă arătăm 5 lucruri neștiute despre comuna Măciuca și aș începe cu ce cele mai reprezentativ. Știați că în comuna Măciuca există un monument al eroilor? Nu e de mult, e recent ridicat și este închinat celor 116 eroi căzuți pe câmpul de luptă, originari din Măciuca. Cineva însă a avut ideea atât de inteligentă să pună deasupra memoriei acestor eroi acest obiectiv cultural, să zicem, această sculptură.

Acesta este monumentul eroilor din comuna Măciuca, nu știu dacă îl știați. Dacă ați trecut cumva pe acolo și l-ați văzut... Dacă nu l-ați văzut, vi-l arătăm noi. Arată ca o măciucă. Este un pic înclinat, adică unii dintre localnici se și îngrijoraseră să nu cadă spre primărie. Slavă Domnului, n-a căzut până acum", a spus Adrian Ursu, în emisiunea Exces de Putere de la Antena 3. Vezi mai mult AICI.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel