George Simion, despre invitațiile la nunta sa: Sunt știri false, oamenii trebuie să fie atenți

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Politică
George Simion, despre invitațiile la nunta sa: Sunt știri false, oamenii trebuie să fie atenți / Foto: Facebook George Simion
George Simion, despre invitațiile la nunta sa: Sunt știri false, oamenii trebuie să fie atenți / Foto: Facebook George Simion

George Simion a vorbit despre invitațiile la nunta sa trimise pe WhatsApp.

În presă au apărut informații potrivit cărora în numele Lui George Simion, au fost trimise mesaje pe WhatsApp prin care celor interesați li se indică un link unde pot completa un formular pentru rezervarea unui loc la nuntă lui. George Simion a reacționat și spune că astfel de invitații nu au fost trimise.

"Sunt mulți care se leagă de acest eveniment, pentru că generează trafic. Au apărut atâtea știri pe astfel de site-uri, că nu se mai ține nunta, că m-a părăsit viitoarea soție, că este o excrocherie în care se folosește numele meu", a declarat Simion la Realitatea Plus.

Liderul AUR a avut un mesaj și pentru cei care ar fi tentați să cumpere de pe site-uri specializate în comerț online brățările de acces la eveniment: "Fac un apel către toți participanții să nu se dedea la astfel de gesturi, accesul la eveniment este gratuit, în baza acelei brățări, nu trebuie să dea bani."

George Simion face ultimele pregătiri pentru nuntă. Gigi Becali îi donează 2.000 de kg de brânză

Pregătirile pentru nunta lui George Simion sunt în toi. Liderul AUR a spus anterior că îi așteaptă la nunta sa pe toți românii doritori să vină la petrecere, iar acum susține că a primit mai multe donații pentru marele eveniment, scrie Botoșăneanul.ro. El a declarat că Gigi Becali îi va dona 2.000 de kilograme de brânză.  În plus, politicianul a dezvăluit și ce cântăreți vor veni la nunta sa.

"Tocmai am plecat de la dl Gigi Becali care o să ne ajute cu 2.000 kg de brânză, o să avem şi mămăliguţă cu brânză. Cât despre naşi, am câte o pereche din fiecare judeţ. Sunt foarte mulţi artişti care vor cânta, va fi Phoenix, va fi Sava Negrean Brudaşcu, va fi Sofia Vicoveanca, Nicolae Voiculeţ, am şi nişte lăutari din Bucureşti, taraful lui Viorel Pană.", a dezvăluit George Simion în emisiunea moderată de Ionuţ Cristache.

George Simion îi cheamă pe toți românii la nunta sa. Cine este iubita președintelui AUR

George Simion se însoară și a anunțat că pe 27 august îi așteaptă pe toți românii la nuntă. Președintele AUR are și o condiție. El le cere tuturor celor care vor să participe la eveniment să vină în costum popular. Nunta va avea loc în satul Oveselu din Vâlcea, transmite Realitatea Plus.

Sursa citată susține că președintele AUR va pune la dispoziție autobuze din fiecare județ. Invitația la nunta lui Simion făcută pe rețelele sociale a fost distribuită de aproape 2.000 de ori în trei zile. Liderul AUR a mărturisit încă din luna ianuarie că anul acesta se va căsători cu aleasa inimii sale. Mai mult decât atât, Simion a spus că nu vrea mai puțin de șase moștenitori.

George Simion a postat prima fotografie alături de iubita lui cu ocazia Zilei Femeii. Logodnica sa a postat o fotografie cu ei doi pe pagina ei de Instagram, iar liderul AUR a distribuit-o la rândul său.

Viitoarea soție a lui George Simion se numește Iulia și a studiat Dreptul la Universitatea Ecologică și are un Master în Consultanță în Afaceri la Facultatea de Administrație și Afaceri. Iulia a lucrat în perioada studenției între anii 2014 și 2018 la mai multe multinaționale în funcția de analist. Ulterior a ajuns la o mare societate de asigurări unde a stat până în 2020, apoi s-a transferat la o instituție de renume cu sediul central în Franța, unde lucrează și acum. Vezi mai mult AICI.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel