Fosta soție a lui Donald Trump a murit. Ivana Trump a căzut pe scări. Poliția urmărește două scenarii

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Politică
Foto: Ivana Trump, facebook
Foto: Ivana Trump, facebook

Ivana Trump a fost găsită moartă în casa ei din New York, joi, iar după cum a raportat Daily Mail , ea a murit după ce a căzut pe scări din casa ei.

Ivana a murit cu o seară înainte ca ea să plece în vacanță pe Coasta de Azur în St. Tropez, a spus cea mai bună prietenă a ei, scrie The Mirror

Nikki Haskell a spus că aceasta era prima călătorie a Ivanei de la izbucnirea Covid-19 în 2020. Ea a adăugat că fosta soție a fostului președinte american Donald Trump a ieșit rar din casă de la începutul pandemiei pentru că îi era frică să nu ia virusul.

În acea zi, avea o programare la coafor, iar după ce nu s-a prezentat la ora stabilită, polițiștii au fost chemați și au găsit-o pe Ivana, în vârstă de 73 de ani, inconștientă. Cauza exactă a morții nu este încă cunoscută, dar se bănuiește că ar fi putut să fi avut un infarct care a provocat căderea sau că pur și simplu a căzut și căderea a fost fatală.

”Este o zi foarte tristă, o zi foarte tristă”, a spus Eric Trump în timp ce părăsea casa mamei sale din Upper East Side, lângă Central Park.

Poliția a spus că Ivana a fost găsită la 12:40 de către ofițerii care au fost chemați la casa ei din New York, scrie New York Post.

Ancheta și autopsia vor arăta dacă cauza morții a fost stop cardiac sau cădere, a spus poliția. Ivana a fost fotografiată ultima dată în public la New York pe 22 iunie, când a fost văzută ieșind din casa ei din Upper East Side și mergând la un salon de coafură cu prietenii.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel