A PLECAT de la Neatza cu Răzvan și Dani pentru Kanal D. Decizia momentului în televiziune

Autorul articolului: Giorgiana Croitoru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto: Instagram Neatza cu Razvan si Dani
Foto: Instagram Neatza cu Razvan si Dani

Una dintre vedetele de la Neatza cu Răzvan și Dani s-a mutat la Kanal D.

Tot mai multe vedete au renunțat la posturile PRO TV și Antena 1 și s-au mutat la alte posturi precum Prima TV sau Kanal D.

Cu siguranță cea mai surprinzătoare mutare a fost cea a lui Dan Negru, care și-a dat demisia de la Antena 1 și a semnat cu Kanal D. 

Ei bine, la Kanal D vor fi prezente mai multe vedete, asta pentru că postul de televiziune va avea în grila de programe  o emisiune matinată de divertisment.

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, patru nume sunt implicate în viitoarea emisiune matinală. 

Este vorba despre Bursucu, pe numele său Adrian Cristea, care de altfel este deja vedeta postului TV pentru că prezintă două producţii: Teo Show şi Roata Norocului.

Cine sunt celelalte trei vedete care vor face parte din proiectul Kanal D

 

Viviana Sposub, iubita lui George Burcea și concurenta care a fost la un pas să câștige titlul de cea mai stilată femeie la "Bravo, ai stil! Celebrities". Viviana Sposub a participat şi la Ferma, de la Pro TV și a lucrat la Pro TV şi la emisiunea Vorbeşte lumea, alături de Cove şi de Adela Popescu. În plus, înainte de PRO TV, ea a prezentat vremea la Antena 1.

George Tănase este comediant de stand-up și fost participant la emisiunea iUmor, de la Antena 1, acolo unde a ajuns până în finală. George Tănase a fost şi în echipa lui Mihai Bendeac de la "În puii mei".

Flavia Mihăşan va face și ea parte din noua producție Kanal D. Ea a fost asistentă la emisiunea "Neatza cu Răzvan şi Dani", de unde a plecat în urmă cu trei ani, atunci când a rămas însărcinată cu primul copil. Flavia Mihășan este dansatoare și a făcut parte din echipele de dans ale mai multor vedete.

Contactaţi de sursa citată anterior, oficialii Kanal D nu au comentat informaţia.

Ce emisiune va prezenta Dan Negru: Am pus PARIU! Mi-au spus toți: Ești nebun, e un risc în România!

"Am pus un pariu!

Toate marile televziuni din lume au concursuri cu întrebări de cultură generală. România e singura țară europeană unde quiz-urile cu intrebări de cultura generală lipsesc din programele marilor televiziuni. Zic de top 5 TV românești! Există quiz bune și la TV locale românești, TVR 2 are unul dar nu există niciunul pe principalele TV ca audiență națională. 12 quiz-uri difuzează cele mai urmărite televiziuni englezești, italieni au 11 și francezii 8.

Până și bulgarii le au la marile televiziuni! În America, quizz și știrile sunt cele mai de succes programe tv. Sportul e PayTv, nu se pune!

Asta e pariul meu la Kanal D: oamenii smart care-și pot arăta mintea la televizor. Pe ei marile tv generaliste i-au ocolit. Concursul creierelor e pariul pe care-l punem in televiziune, la Kanal D. In primul pas aducem cel mai simplu și ușor de înțeles quiz din istoria televiziunii mondiale. Azi am dat drumul înscrierilor. Cultura generală este tot ce oamenii au și maimuțele nu au. Să o arătam și la televizor!

E o provocare! E o schimbare!

Dar dacă nu schimbi, nu crești și dacă nu crești, nu trăiești!

Cultura generală la televizor in concursuri quiz. "Ești nebun, e un risc în România" îmi spun toți!

Cel mai mare risc e sa nu-ți asumi nicunul", a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

De ce a plecat Dan Negru de la Antena 1, VEZI AICI

Citește și:

Unde te ascunzi în caz de dezastru sau război. LISTA completă a buncărelor din România - ORAȘE și străzi

Cine este și cum arată Adriana, soția lui Ernest. A cerut-o de soție după 9 ani: Ne-am cunoscut la hotel, în camera unde stătea el

Momentul în care Billie Eilish și-a oprit concertul BRUSC: Avem un inhalator? Aștept să fie ok și continui

Cum arată Radu, fratele lui Theo Rose. L-a ținut ascuns până acum - FOTO

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel