Momentul în care Billie Eilish și-a oprit concertul BRUSC: Avem un inhalator? Aștept să fie ok și continui

radiodcnews Team | Dată: 10 feb 2022, 12:01 | Categorie: Lifestyle
Foto: Instagram
Foto: Instagram

Billie Eilish și-a oprit concertul pentru a-și ajuta un fan. Momentul e viral.

Billie Eilish a susținut un concert în wekeend, la State Farm Arena din Atlanta, iar în timpul momentului, artista a oprit tot pentru că s-a confruntat cu o situație limită.

Un fan al artistei a avut nevoie de ajutor, fiind nevoit să primească un inhalator. Vâzând ce se întâmplă lângă scenă, Billie Eilish s-a oprit și l-a ajutat pe spectator, spre marea bucurie a fanilor artistei. 

Într-un videoclip care a apărut pe rețelele de socializare, cântăreața, aflată în prezent în turneul de promovare pentru Happier Than Ever, oprește pentru puțin timp concertul în timp ce privește cu îngrijorare publicul.

"Ai nevoie de un inhalator?", a întreabat ea, înainte de a se adresa echipajului ei de scenă.

"Avem un inhalator? Putem să luăm unul?", a completat.

"Este în regulă, avem unul", a mai spus ea, arătând către un participant la concert.

"Lăsați-o puțin. Nu vă aglomerați (...) Aștept ca oamenii să fie ok ca să pot continua", a completat.

Billie Eilish este nominalizata la premiile Oscar. Lupta momentului cu Beyonce

Billie Eilish este nominalizată la premiile Oscar pentru piesa "No Time To Die", care este prezentă pe coloana sonoră a filmului James Bond din 2021.

Artista a câștigat premiul GRAMMY pentru Best Song Written for Visual Media, premiul Golden Globe pentru Best Original Song și este nominalizată și la premiile Critics’ Choice. 

Mai mult, pe 8 februarie 2022, Billie Eilish a fost desemnată "Artistul International al Anului" în cadrul premiilor Brit Awards, un trofeu pe care l-a primit pentru al treilea an consecutiv.

Billie Eilish a devenit rapid unul dintre cei mai mari artiști din lume, după ce albumul ei, "WHEN WE ALL GO TO SLEEP, WHERE DO WE GO?" a fost pe primul loc în Billboard Hot 200 din SUA, dar și în alte 17 țări, fiind cel mai ascultat album al anului 2019 la nivel mondial.

Billie Eilish a devenit și cel mai tânăr artist nominalizat la premiile Grammy, dar și cel mai tânăr căștigător.

La Premiile Grammy din 2020, Billie a câștigat Best New Artist, Album of the Year, Record of the Year, Song of the Year și Best Pop Vocal Album.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by billie eilish fanpage (@wishyouwerebil)

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite