Cum arată Radu, fratele lui Theo Rose. L-a ținut ascuns până acum - FOTO

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Theo Rose a publicat primele imagini cu fratele ei.

Theo Rose este una dintre cele mai cunoscute vedete din România și se bucură de un real succes în ultima vreme. 

În timp ce pe ea o știu foarte mulți oameni, pe iubitul ei la fel, la fel și pe sora, Raluca Diaconu, și părinții ei, nimeni nu știe cum arată fratele lui Theo Rose. 

Da, artista are și un frate, Radu, care a împlinit recent vârsta de 32 de ani. Cu această ocazie, artista l-a sărbătorit și cu fanii din social media, unde a postat mai multe imagini.

În timp ce Raluca Diaconu, în vârstă de 35 de ani a îmbrățișat aceeași profesie ca Theo Rose, mezina familiei, fratele lor stă ascuns de lumina reflectoarelor.

Theo Rose le-a făcut cunoștință numeroșilor ei fani cu Radu și nu doar că a filmat petrecerea dată în cinstea lui, dar a postat și o fotografie în care a anunțat că Radu a fost sărbătoritul zilei. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO)

"Pe 23 face 32. Frățiorul meu", a fost mesajul lui Theo Rose, alături de o poză cu fratele său, Radu.

"E ziua lui. Am cel mai tare frate din România, nu mai exista ca el, cel mai mare haz posibil", a mai spus cântăreața.

Care e relația dintre Theo Rose și sora ei, Raluca Diaconu

Raluca Diaconu și Theo Rose sunt aproapiate, deși diferența de vârstă dintre cele două este mare.

Artista a fost crescută de sora ei, învățănd multe de la ea, inclusiv muzică.

Cele două au scos si câteva piese împreună, cele mai multe fiind inspirate din folclor, pentru că Raluca este cântăreață de muzică populară.

"Sentimentele mele erau mai de grabă materne decât de soră. Cred că mi-am asumat rolul acesta și cred că încă de la început a stârnit în mine o chestie care mi-a făcut să-mi placă. Când se uita la mine cu ochii mari și verzi era irezistibilă", a spus Raluca Diaconu, în emisiunea "De-a viața ascunselea" de la Antena 3, în urmă cu ceva timp. 

De asemenea, Raluca a mărturisit că deși e mai mică, Theo Rose i-a devenit model prin faptul că a luptat pentru visul ei.

"E greu să vorbim de relația noastră, se lasă cu multe emoții. Cred că fiecare dintre noi este pe locul ei, dar în aceeași măsură are o mare importanță că e sora mea.A venit o perioadă când ea a devenit model pentru mine", a mai spus sora lui Theo.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel