Cine este și cum arată Adriana, soția lui Ernest. A cerut-o de soție după 9 ani: Ne-am cunoscut la hotel, în camera unde stătea el

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Tu toții îl cunoaștem pe Ernest, dar cine este soția sa, Adriana.

Ernest Francisc Takacs a debutat în televiziune în calitate de concurent al emisiunii “Big Brother”, în anul 2003, la Prima TV.

Imediat după acest show, contractele au început să curgă pentru el și l-a tranformat rapid în unul dintre prezentatorii tv preferați ai românilor. 

Au urmat emisiunile “Fă-ți bagajele” (2004) și “Tradați în dragoste” (2005), la Prima TV. În 2009, Ernest devenea vedeta Kanal D și prezenta reality-show-ul “Ochii din umbră”.

Din 2010, Ernest devine și prezentatorul “Pe banii părintilor”, un alt reality show de succes.

În prezent Ernest prezintă emisiunea "În căutarea adevarului", de la Kanal D.

Cu toate acestea, cine este soția lui Ernest și de ce a cerut-o în căsătorie după 9 ani de relație

La televizor, Ernest elucidează problemele de infidelitate din cuplu, însă în viața reală se bucură de o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 10 ani.

El și Adriana sunt căsătoriți de 10 ani și de aproape 20 formează un cuplu. 

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu mulți ani, pe vremea când ea avea chiar o altă relație și chiar dacă sunt împreună de mult timp, prezentatorul de la Kanal D nu s-a grăbit și spune că a luat lucrurile ușor, iar abia după 9 ani a cerut-o de soție pe Adriana.

"Ne-am cunoscut la hotel, în camera unde stătea el. Am mers cu iubitul meu de atunci la el. M-a șocat că, atunci când am bătut la ușă, mi-a răspuns în boxeri", povestea soția sa, Adriana.

"A urmat o frumoasă poveste de iubire, cu bune și cu rele, așa cum este, de fapt, și viața", a spus Adriana.

Ernest spune că și-a dat seama după mult timp că ea este aleasă, dar împreună au crescut și au reușit să construiască o familie frumoasă.

"Am crescut, dacă pot să zic așa, împreună sau, mai bine zis, ne-am maturizat împreună. Am râs, am plâns împreună. Și, ca în orice poveste de dragoste, încercările te pot uni sau, din contră, te pot îndepărta. Noi am reușit să ne construim o familie frumoasă împreună", a declarat Ernest, pentru viva.ro.

De ce a cerut-o de soție atât de târziu

"Atunci am simțit să fac acest pas… Nu a fost ceva programat. Ne-am dorit să avem copii, să ne întemeiem o familie. Cererea în sine a fost un gest spontan, venit într-un moment fără o însemnătate deosebită sau orchestrată după o lungă cugetare. Știam că ea își dorește foarte mult asta și nu aș fi putut să o surprind decât într-un moment banal.

Trebuie să recunosc că e greu să-i faci o surpriză soției mele, pentru că se prinde imediat", a mai spus el.

Care a fost cel mai mare vis al lui Ernest

La finalul anului 2021, Ernest a oferit un interviu pentru Spectacola, în care a făcut declarații despre viața sa.

"Cel mai mare vis al meu era să devin scafandru. Eram fascinat de documentarele cu Jaques Cousteau la Teleenciclopedia. După care am intrat în etapa explorator/arheolog datorită lui Indiana Jones", a spus el.

SPECTACOLA: Care a fost cea mai mare trăznaie pe care ai făcut-o în copilărie?

Ernest: Au fost foarte multe. Noi, cei din generația mea, chiar am avut copilărie. Fară TV, Internet, telefoane. Doar joacă și interacțiune directa.  Și, da, am făcut și multe pozne… Am spart, am inundat... 

SPECTACOLA: Care ar fi lucrul pe care l-ai schimba în viața ta, dacă ai putea întoarce timpul înapoi?

Ernest: Nu aș schimba nimic, dacă s-ar schimba ceva, nu aș mai fi cine sunt.

SPECTACOLA: Care este cea mai mare frică a ta?

Ernest: Nu am o frică anume. Asta nu înseamnă că sunt neînfricat, că m-aș lua la bătaie cu Lennox Lewis. Dar nu am o temere anume, ci doar un instinct de conservare.

SPECTACOLA: Dacă viața ta ar avea o coloană sonoră, care ar fi aceea?

Ernest: Bună întrebare! De multe ori mi-am dorit asta și grație tehnologiei o pot și pune în practica. Un mix între soundtrack-uri de film (Snatch, Fight Club, O brother where art thou și multe altele) și muzica hip-hop, drumm’n base, blues, rock și un pic de house tribal.

Citește mai departe AICI

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel