Fază tare cu Nicușor Dan. De ce ținea o șopârlă în mână? ”Decât să-l criticați, mai bine învățați”

Irina Constantin |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Politică
foto B1TV
foto B1TV

De ce ținea Nicușor Dan o șopârlă în mână? Nimic mai simplu!

”În cazul Nicușor Dan, decât să-l criticați, mai bine învățați. De ce ținea o șopârlă în palmă? Să sperie șobolanii! Vă luați o șopârlă și o puneți în lesă.” a spus ironic jurnalistul Val Vâlcu, la B1 TV, în emisiunea Ioanei Constantin. 

După criza gunoaielor de anul trecut, Bucureștiul se confruntă cu o abundență de... șobolani. Rozătoare uriașe au fost observate în zonele centrale ale Capitalei, în special în Sectorul 1 al Capitalei. 

Anul trecut, Nicușor Dan spunea că nu vede șobolanii din Sectorul 1 al Capitalei. 

Nu există o creștere semnificativă a numărului de șobolani față de anii precedenți, spunea primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, asta deși un tânăr fusese mușcat de picior de un șobolan. 

”Nu putem să controlăm în totalitate”

”Așa cum pentru țânțari avem măsurători care să ne spună pe unde suntem, tot ceea ce înseamnă rozătoare, mai mult decât ceea ce vedem noi toți în viața curentă, nu există. În opinia mea, nu există o creștere semnificativă a numărului de rozătoare față de anii precedenți. Vă spun care este motivul pentru care.... (n.r. pauză de câteva secunde)... fenomenul acesta, înainte să avem un... cum să spun... o abordare... o informație exhaustivă a locurilor unde putem să-i găsim, nu putem să controlăm în totalitate. Noi nu știm, în momentul de față, care sunt toate subsolurile de bloc, nu știm nici măcar care sunt proprietățile municipalității, care sunt clădirile abandonate din București, pur și simplu această informație nu există. Și, atunci, operatorii de deratizare se duc unde știu ei că trebuie să meargă”, spunea primarul Nicușor Dan. 

”Până când nu o să avem evidența totală a proprietăților, nu o să reușim să controlăm cu totul acest fenomen” mai afirma primarul. 

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel