Eugen Teodorovici: În scurt timp mă veți putea prezenta și într-o calitate politică oficială

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Politică
Eugen Teodorovici: În scurt timp mă veți putea prezenta și într-o calitate politică oficială / Facebook Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici: În scurt timp mă veți putea prezenta și într-o calitate politică oficială / Facebook Eugen Teodorovici

Eugen Teodorovici a spus ce planuri are pentru 2024.

Fostul ministru de Finanțe Eugen Teodorovici a recunoscut, miercuri seara, în cadrul emisiunii "Culisele Statului Paralel" de la Realitatea PLUS, că ia în calcul să candideze la următoarele alegeri prezidențiale din 2024 și a subliniat că "în scurt timp" va putea fi prezentat "și într-o calitate politică oficială". 

Eugen Teodorovici: Sunt mai multe scenarii. Eu îmi doresc că românii să poată alege ei, să vină în număr masiv la vot. Votul masiv va face poate posibilă că acea manipulare de an de an (să nu mai fie posibilă - n.r.). Românii nu trebuie să plece urechea la ce li se spune: "Degeaba votați". Trebuie să vină la vot având în vedere că la fel au făcut și înaintașilor lor și trebuie să vină la vot pentru copii lor. 

Anca Alexandrescu: Dacă AUR va propune să candidați, o veți face?

Eugen Teodorovici: De ce mă întrebați când dvs știți răspunsul meu. Eu am promis că Românii în 2024 vor avea o alternativă. Este important să voteze cu mintea, cu sufeltul, dar s-o facă. De acasă, de le televizor, nu pot schimbă nimic. Deci în 2024 veți avea o alternativă.

Anca Alexandrescu: Sunteți sigur că sunteți o alternativă pentru AUR? Unii spun că ați fi niște iepurași?

Eugen Teodorovici: Eu, la vârstă și experiență mea, nu o spun eu, o spune CV-ul meu. Nu vreau nici să mă îmbogățesc. Am fost ministru la două ministere, zone cu bani...

Anca Alexandrescu: S-ar putea repetă scenariul din trecut? Dancila v-a propus atunci pe dvs?

Eugen Teodorovici: Mi-a spus "Ai grijă ce spui, cu cine te vezi că partidul te vrea...". La  Cotroceni, răspunsul domniei sale a fost Eugen Teodorovici, iar președintele i-a spus: "Poate vă mai gândiți". A fost un plan politic foarte bine pus la punct. Planul a fost unul foarte bun.

Anca Alexandrescu: Cine decide ceea ce trebuie?

Eugen Teodorovici: Românii. Vreau să aibă alternativă că altfel, dacă iar iese cine trebuie, înseamnă că își merită soarta. În scurt timp mă veți putea prezența și într-o calitate politică oficială. Vreau să fac poate un ultim pas în a încerca să schimb ceva.

Teodorovici îl taxează pe Grindeanu: Hai, Sorin, lasă propaganda ieftină și vezi ce faci cu miliardele de euro. Ar trebui să știi că românii au nevoie și de condiții mai bune

Într-o postare pe Facebook, Eugen Orlando Teodorovici, ministrul al Finanțelor și al Fondurilor Europene în trecut, i-a atras atenția lui Sorin Grindeanu să nu mai solicite „milioane de euro de la alte domenii de investiții“, ci să facă lucruri cu banii pe care deja îi are.

„Sorin Grindeanu declară că vrea să ia 500 de milioane de euro de la alte domenii de investiții finanțate din fondurile europene alocate României în cadrul financiar 2014-2020, dar uită că sectorul de transport pe care îl păstorește beneficiază de o alocare de peste 15 miliarde de euro prin PNRR, prin Mecanismul pentru Interconectarea Europei și prin Programul de transport în cadrul financiar 2021-2027.

Hai, Sorin, lasă propaganda ieftină și vezi ce faci cu miliardele de euro pe care deja le ai, care stau și nu produc nimic. Sigur ajung ca să finalizezi ce au început alții și, mai ales, ca să începi noile proiecte de transport.

Ca om politic, ca fost premier, ca actual vice-premier, ar trebui să știi că românii au nevoie și de condiții mai bune de igienă, hrană, acces la utilități publice, la sănătate și educație, de locuri de muncă și de dezvoltare economică!

Și încă ceva! Din respect pentru români ar trebui să faci publică scrisoarea prin care ai cerut Comisiei Europene această aberație (fără nicio aprobare sau mandat / ar fi interesant ca românii să știe și care sunt acei miniștri care au renunțat la banii europeni), dar și răspunsul venit de la Bruxelles prin care ești trimis la … plimbare împreună cu întreg guvernul de “specialiști”.“, a scris Eugen Orlando Teodorovici pe Facebook. Vezi mai mult AICI.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel