”Englezii sunt nişte ticăloşi ignoranţi şi analfabeti, iar Johnson este un porc arogant... Îi vom distruge!”

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data publicării:
| Categorie: Politică

Scoția și Țara Galilor vor fi independente, iar Irlanda de Nord se va uni cu Irlanda, a amenințat liderul Vladimir Solovyov

Prezentatorul de televiziune Vladimir Solovyov a amenințat din nou restul lumii cu apocalipsa. De data aceasta, principalul propagandist al președintelui Vladimir Putin a anunțat că Rusia va „distruge Anglia cu o rachetă uriașă Satan-2”, dar nu va atinge Scoția, Țara Galilor și Irlanda.

În plus, Solovyov i-a numit pe membrii guvernului britanic, inclusiv pe șeful forțelor armate britanice, amiralul Sir Tony Radakin, „parveniți aroganți, ignoranți și analfabeți, care nu știu altceva decât să fure”, relatează Daily Mail.

Să reamintim că prezentatorul a amenințat anterior că va distruge Marea Britanie cu rachetele Sarmat 2, cunoscute și sub numele de Satan-2, o rachetă balistică intercontinentală care atinge o viteză de până la 15.880 de kilometri pe oră.

- Britanici, ascultați, treziți-vă... Singurul motiv pentru care nu aveți piramidele egiptene în muzeul britanic este că nu le puteți fura fizic. Și ați furat totul! Amiralul Tony Radakin, al cui amiral este? Ce a realizat acest om? Când și unde au învins pe cineva armatele sale britanice? Au înnebunit complet, britanicii ăia! Ne țin și ei prelegeri și le putem distruge țara cu un singur Sarmat - s-a înfuriat Solovyov.

Profesorul Andry Sidorov, decanul Facultății de Politică Mondială de la Universitatea de Stat din Moscova, l-a corectat spunând că va fi nevoie de mai mult de un Sarmat pentru a distruge Regatul Unit, la care prezentatorul TV a răspuns: „Nu ne vom atinge de Scoția. Scoția va fi independentă. Țara Galilor a fost pașnică până acum și va fi, de asemenea, independentă. Și la cererea lui Biden, Irlanda de Nord se va uni cu Irlanda... Union Jack va fi terminat."

Un alt propagandist rus de frunte, Margarita Simonjan , șefa rețelei de televiziune de stat RT, s-a alăturat dezbaterii televizate.

- Uită-te la această Liz Truss , uită-te la Boris Johnson . Ambele sunt personificarea politicii britanice de lungă durată. Caracteristica lor principală este un amestec incredibil de aroganță enormă și brutalitate. Porcul arogant este puternic, nu există în natură, dar îl vedem în fiecare zi - a spus Simonjan, apoi ea și colegul ei Solovyov au continuat să-și bată joc de Boris Johnson. 

Cei doi au vorbit despre zborul lui Boris Johnson cu avionul de luptă Typhoon al RAF.

- Putin arată natural în avion, iar Boris Johnson este amuzant. Se crede taur, dar un porc nu poate fi taur, sunt legi ale naturii... Britanicii își construiesc viitorul fără cultură, fără încălzire, împreună cu Ucraina. Și noi, pe de altă parte, trebuie să ne construim viitorul cu cultură și încălzire, dar fără Ucraina... Pentru că Ucraina în forma în care a fost nu poate continua să existe - au concluzionat cele două trompete kremlineze.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel