Drulă: Am venit la Cluj ca să fluier în biserică. Nu există vinovați imaginari. Există doar Emil Boc, care este incompetent

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache | Dată: 05 iul 2022, 13:07 | Categorie: Politică
Foto: captură video, facebook USR
Foto: captură video, facebook USR

Cătălin Drulă îl atacă dur pe Boc.

"Am venit astăzi la Cluj ca să fluier în biserică. Vremurile în care Emil Boc vorbea ca un arhanghel galben pesedist s-au terminat. E momentul ca cineva - noi, USR, şi cu mine, Cătălin Drulă - să-i spunem clar primarului că minte cu neruşinare. (...) 2024 e după colţ şi domnia sa peste băncuţe, marcaje şi mici proiecţele va lua sfârşit. Sunt astăzi aici ca să vă spun că Clujul are nevoie de viziune şi de proiecte mari. Şi vreau să vă spun adevărul, pe care nu-l auziţi de la domnul Boc, despre centura metropolitană Cluj, despre metroul din Cluj, despre alte proiecte mari de infrastructură rutieră, feroviară, din regiune, care sunt date de gard de partenerul lui Emil Boc din Guvern, Sorin Grindeanu", a declarat Cătălin Drulă, luni seară, într-o conferinţă susţinută la Cluj.

”Nu există vinovați imaginari. Există doar Emil Boc, care este incompetent"

Drulă a explicat și de ce proiectele de infrastructură din Cluj sunt în întârziere.

"Centura metropolitană Cluj, un proiect extrem de întârziat, şi este întârziat pentru că administraţia Emil Boc este paralelă cu proiectele de infrastructură mare. În 2017 - atenţie, 2017 - a luat Emil Boc acest proiect în ograda sa şi din 2017 până astăzi n-a reuşit să facă nici măcar studiul de fezabilitate. În 2018 a semnat un contract pentru studiul de fezabilitate; avea termen un an, au trecut patru ani şi încă nu e aprobat. Nu există exproprieri, nu sunt obţinute toate avizele, cum ar fi avizul pentru siguranţa circulaţiei, nu e lansată licitaţia de lucrări, iar acordul de mediu a fost obţinut abia zilele trecute. Nu există vinovaţii imaginari pe care îi caută domnul Boc, există doar Emil Boc, care este incompetent", a mai spus Cătălin Drulă.

Acesta a mai vorbit și despre strategia USR din următoarea perioadă.

”Colaborările cu alte formațiuni politice le vedem posibile doar post-electoral. Apropo, acesta este un mit - că USR stă singur într-un colț, că nu colaborează cu partidele care sunt la putere. Știu că și în PNL sunt oameni nemulțumiți de garda asta veche - Hellvig, Iohannis, Bode, Boc, Udrea nu mai e - și care ar vrea altceva. Îi aștept să facă un pas în față. Discuțiile cu alte forțe politice vor avea loc după alegeri”, a mai declarat liderul USR.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite