Diana Șoșoacă, membră a unui nou partid, după excluderea din AUR

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Politică
Diana Șoșoacă, membră a unui nou partid, după excluderea din AUR
Diana Șoșoacă, membră a unui nou partid, după excluderea din AUR

Diana Șoșoacă s-a înscris într-un nou partid, după excluderea din AUR.

Diana Șoșoacă s-a înscris oficial într-un nou partid, la un an de la excluderea din AUR. Senatoarea Diana Şoşoacă a făcut anunțul luni, în plen. Ea este acum membră a Partidului S.O.S. România.

"Am un anunţ de făcut în ceea ce mă priveşte. De astăzi, vă anunţ că sunt membră a Partidului S.O.S. România", a declarat Diana Şoşoacă.

Potrivit Registrului partidelor politice din România, Partidul S.O.S. România a fost înfiinţat pe 21 noiembrie 2021 prin decizie definitivă a Tribunalului Bucureşti - Secţia a III-a Civilă. 

Cine a înființat partidul S.O.S. România

Partidul S.O.S. România, cu denumirea prescurtată S.O.S. RO, a fost înregistrat conform dispoziţiilor sentinţei civile nr. 71/dec/p pronunţată în dosarul nr. 25097/3/2021, de Tribunalul Bucureşti - Secţia a III-a Civilă, în şedinţa publică de la 23.11.2021, rămasă definitivă prin neapelare, potrivit referatului din data de 18.01.2022, scrie Realitatea.net.

Printre cei care au făcut cererea de înființare a noului partid sunt Adeluța Gib, Gabriel Gib, Maricel Viziteu, potrivit Registrului partidelor politice. Gabriel Gib este un om de afaceri din Vâlcea. Acesta a fost și vicepreședinte al Partidului Renașterea României, înființat în 2004, dizolvat și radiat în 2013.

AUR deja visează la o victorie pentru alegerile parlamentare din 2024. Târziu: În momentul în care vom veni la guvernare vom fi pregătiți

Fostul copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu, speră la o victorie în urma viitoarelor alegeri parlamentare, din 2024 și spune că AUR va avea pregătită o echipă de specialiști capabilă să preia guvernarea. Invitat în cadrul emisiunii “Culisele Statului Paralel”, Târziu n-a vrut să ofere detalii, dar a infirmat, totuși, scenariul privind cooptarea fostului ministru al Finanțelor, Eugen Teodorovici.

Vom desemna cea mai potrivită persoană din partid capabilă să conducă un guvern pe acel program politic pe care-l vom stabili. Nu mai dau nume pentru că am mai făcut-o odată și nu vreau să mai repet experiența și este, oricum, prea devreme. În momentul în care vom veni la guvernare vă asigur că vom fi pregătiți", a afirmat Claudiu Târziu.

Întrebat pe cine va propune AUR la Finanțe, acesta a afirmat că “avem cel mai potrivit om care poate să conducă Finanțele în România, chiar cel mai potrivit”, dar a dezmințit că ar fi vorba de Eugen Teodorovici, fost ministru al Finanțelor în guvernele PSD Ponta și Dăncilă: “Nu, în niciun caz!” a afirmat senatorul AUR. “L-am invitat la o dezbatere publică organizată de AUR, la care participau și specialiști pe alte domenii, atât”, a mai spus el. Vezi mai mult AICI.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel