Dana Budeanu a răbufnit după ce a primit factura la gaze. Cât are de plătit creatoarea de modă: „Oamenii mor înghețați în case”

Autorul articolului: Romina Baluta |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Dana Budeanu, sursa instagram
Dana Budeanu, sursa instagram

Dana Budeanu a rămas șocată după ce a văzut factura la gaze. Creatoarea de modă nu s-a mai putut abține și a răbufnit.

Facturile uriașe la curent au șocat pe toată lumea, iar Dana Budeanu se află printre cei afectați, la fel ca Dani Oțil, Mihai Trăstariu, Carmen Tănase și mulți alții. Creatoarea de modă a avut parte de un șoc după ce a văzut cât trebuie să plătească. Vedeta nu înțelege aceste prețuri colosale, având în vedere că nu s-au produs mari modificări în ceea ce privește consumul.

„Factura la gaze 800 de euro, a doua lună consecutiv. Dublu față de 2021! Oamenii mor înghețați în case și în spitale într-o țară care are toate resursele” a scris Dana Budeanu pe contul său de socializare.

Și Monica Tatoiu este șocată de facturile primite pentru curent și gaze

Monica Tatoiu a dezvăluit, în cadrul emisiunii „Showblitz”, de la Antena 3, că a primit o factură uriașă la gaze și curent. Vedeta spune că are de plată 14.000 de lei pe luna ianuarie, în condițiile în care locuiește cu soțul și cu pisicile. Ce-i drept, ei au o casă la curte, astfel că au și costurile ceva mai mari decât la un apartament obișnuit. Cu toate astea, ea se amuză și spune că nu are piscină, ca să aibă vreun consum uriaș.

Citește și: PROBLEME financiare pentru TREI zodii până pe 10 martie

Dan Negru, sfat pentru tinerii care visează la o carieră în televiziune: „Cred că va fi mult mai greu”

Anamaria Prodan, dezvăluiri din viața intimă: ”Mi-am ales singură bărbaţii!”

”Mi-a venit factura la gaze și la energie pe luna decembrie și jumătate din ianuarie 14.000 de lei. Am pisici și n-am piscină. Ăștia care ne-am făcut case, să ne trăiască. Amândouă facturile sunt furăciuni” a spus Monica Tatoiu la Showblitz de la Antena 3.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel