Anamaria Prodan, dezvăluiri din viața intimă: ”Mi-am ales singură bărbaţii!”

Autorul articolului: Alexandru Ichim |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto: Instagram / anamariaprodanreghecampf
Foto: Instagram / anamariaprodanreghecampf

Anamaria Prodan a vorbit recent despre viața sa intimă și relațiile pe care și le-a ales. 

Anamaria Prodan face noi dezvăluiri din viața sa personală și profesională. Agentul FIFA a povestit într-un podcast recent despre relația cu Adrian Mutu, dar și despre faptul că, de-a lungul timpului, și-a ales ”singură bărbații”.

”Eu fac totul de la A la Z la firma mea. Nu am colaboratori. Adi era jucător la Fiorentina când m-a sunat. Eu toată viaţa am urât să mă aleagă un bărbat. Eu mi-am ales singură bărbaţii toată viaţa. Nu am suportat asta. Mă refer la toate planurile şi sportiv şi în viaţa personală. Adi era numărul 1 atunci.

Când Adi Mutu m-a sunat şi mi-a spus că e el şi vrea să stăm de vorbă toate gagicile din ţara asta trecuseră pe la Adi. Credeam că e caterincă că mă sună pe mine. Am zis, bine, mă, şi am închis. În momentul când vorbeam la masă cu Adi Mutu m-a sunat el. El spunea că vrea să facem un cartel al impresarilor. Cine mai era ca mine atunci”, a dezvăluit Anamaria Prodan la podcastul lui Codin Maticiuc.

Cum a reacționat fiica Anamariei Prodan când a aflat că mama ei a fost înșelată

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au decis să divorțeze după 15 ani de relație, iar antrenorul și-a găsit fericirea în brațele unui domnișoare mult mai tinere, care în curând îl va face tătic pentru a treia oară. 

Anamaria Prodan a mers în podcastul lui Codin Maticiuc unde a vorbit și despre fosta relație cu Laurențiu Reghecampf. Declinul în relația lor ar fi început de acum 2 ani de zile, dar sexy-impresara l-a iertat în repetate rânduri. În cele din urmă, au ajuns la divorț, iar la început de februarie au primul termen. 

Citește mai multe aici!

Citește și: Liviu Vârciu a plâns ca un copil în fața fanilor. Vedeta a făcut dezvăluiri emoționante despre tatăl și fratele său

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel