Liviu Vârciu a plâns ca un copil în fața fanilor. Vedeta a făcut dezvăluiri emoționante despre tatăl și fratele său

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Liviu Vârciu a făcut dezvăluiri emoționante despre tatăl și fratele său, care au decedat. Prezentatorul TV  nu și-a mai putut stăpâni lacrimile.

Liviu Vârciu nu mai are deja nevoie de niciun fel de prezentare. Acesta este cunoscut în toată țara, cât și în străinătate, datorită charismei sale deosebite și al simțului umorului bine dezvoltat. Cu toate astea, în spatele glumelor se ascunde un om extrem de sensibil, cu o poveste de viața tristă. Recent, prezentatorul Tv a avut parte de un moment emoționant, în cadrul  show-ului ”Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară”. Liviu Vârciu a izbucnit în lacrimi când a văzut ce surpriză i-a fost pregătită de ziua lui. 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Liviu Vârciu și Nea Marin au o relație specială de mulți ani. Mai mult decât atât, artistul îl consideră pe acesta părintele său. În cel mai recent episod difuzat pe Antena 1, Liviu Vârciu a izbucnit în lacrimi și a făcut dezvăluiri emoționante despre tatăl și fratele său, care au decedat. Fratele artistului s-a stins în urma unui accident rutier, iar tatăl său a murit anul trecut. 

“Am devenit mai sensibil la 40 de ani. Este cel mai frumos tort pe care l-am privit vreodată în viața mea. Îl iubesc pe Barbu ca și cum e tatăl meu, pentru că eu mi-am pierdut tatăl anul ăsta și a fost un an mai greu...

Citește mai departe pe Spectacola

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel