PROBLEME financiare pentru TREI zodii până pe 10 martie

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Efectele retrogradării lui Mercur în Capricorn se vor simţi până pe 10 martie, timp în care vor fi revizuite mai multe decizii pe care le-am luat până acum sau se vor vedea efectele acestora. 

Şi cum Mercur retrograd este cunoscut pentru "bagajul de încurcături" pe care îl aduce, câteva dintre semnele zodiacului se pot aştepta la probleme privind facturi uitate, neplătite, impozite, datorii, penalizări pe care poate le-au ignorat sau de care nu ştiau, ori îşi pot da seama de greşelile financiare comise în ultima vreme. Vezi despre cine este vorba:

Gemeni / ascendent în Gemeni

Mercur este guvernatorul vostru, deci veți trăi altfel perioada următoare. Mercur va retrograda din casa a 9-a în casa a 8-a. Înseamnă că începutul anului vă zguduie pe interior şi vă întreabă care este baza voastră financiară. Aveţi un buget de risc? Adică există ceva acolo la care puteţi să apelaţi în momentele grele? (Citeşte mai departe pe ASTROSENS.RO)

Balanţă / cei cu ascendent în Balanţă

Mercur îşi începe retrogradarea lângă Saturn în casa a 5-a, dar se va întoarce în casa a 4-a, unde strică, deranjează, apar situaţii ciudate cu vecinii, nu merge o ţeavă, uşa nu se mai închide bine, se strică chiuveta. Asta face Mercur, strică lucruri şi vă obligă să scoateţi banii din buzunar.

Primul impuls ar fi să cumpărăm altceva nou. Nu! Pe Mercur retrograd este bine să reparăm, să chemăm specialişti. Nu spunem că ne luăm o trusă şi reparăm singuri. (Citeşte mai departe pe ASTROSENS.RO)

Săgetător / cei cu ascendent în Săgetător

Mercur retrogradează la voi din casa a 3-a în casa a 2-a. Dacă voi, în ultimele două luni, aţi făcut nişte investiţii, acum o să vă daţi seama dacă le-aţi făcut bine. Şi dacă nu, ceva acolo nu funcţionează, mai trebuie să mai cheltuiţi nişte bani sau aţi uitat că mai era nevoie şi de altceva.

Mercur vă bate la uşă şi vă întreabă: "Când ţi-ai negociat ultima dată o creştere de salariu sau o primă? Nu ar fi cazul să te gândeşti? Să înveţi să ceri? Să înveţi să te lauzi cu ce ştii să faci?". Sau dacă aveţi un... (Citeşte mai departe pe ASTROSENS.RO)

Citește și: Horoscop. Descoperirile începutului de an pentru fiecare zodie

Cele patru perioade cu Mercur retrograd:

14 ianuarie - 4 februarie 2022: Mercur va începe retrogradarea în Vărsător și o va termina în Capricorn. 

10 mai - 3 iunie 2022: Retrogradarea va începe în Gemeni și se va finaliza în Taur. 

10 septembrie - 2 octombrie 2022: Mercur își va începe mișcarea aparent retrogradă în Balanță și o va finaliza în semnul Fecioarei. 

Pe 29 decembrie: Mercur începe a patra retrogradare în semnul Capricornului. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel