Horoscop. Descoperirile începutului de an pentru fiecare zodie. Capricorn, Vărsător, Pești

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Horoscop 2022 Capricorn, Vărsător, Pești. Sursă foto: Pixabay
Horoscop 2022 Capricorn, Vărsător, Pești. Sursă foto: Pixabay

Horoscop. Anul 2022 este totul despre VINDECARE. O perioadă de vindecare fizică, emoţională, în care vom învăţa să iertăm şi să facem pace cu trecutul.

Da, toate tiparele vechi rămân în urmă şi va avea loc o schimbare importantă, care va marca societatea pentru mulţi ani.

“Evenimentul cheie al anului 2022 va fi conjuncția Jupiter-Neptun din Pești, de pe data de 12 aprilie. Acest aspect va produce o schimbare majoră în conștiința fiecărei persoane de pe această planetă, până în 2035.

Dacă ar fi să ne gândim la anul 2022 ca la un calendar, gândiţi-vă că este un an al vindecării. Este un an în care poţi ieşi din relațiile toxice în care te afli, este anul în care îţi dai seama dacă eşti într-o situaţie toxică. Este anul în care să te redescoperi, indiferent de vârsta şi educaţia pe care le ai, este un an în care nici alţii nu ar trebui să depindă de tine, este un an în care te poţi vindeca mintal, emoţional", declară astrologul DCNews, Daniela Simulescu. 

Tot ea ne-a oferit recomandările principale pentru fiecare zodie și ascendent.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

În 2022 îți vei schimba, dacă nu dizolva, modul de gândire. Vor fi momente în care stilul pragmatic și inflexibilitatea ta se vor topi. Dintr-o dată vei fi nevoit să îi vezi pe cei din jurul tău cu alți ochi, să fii mai empatic și să îți dai seama că lumea aceasta este mare. Că este păcat să te limitezi doar la unele păreri și idei.

Curiozitatea va fi arma ta secretă în 2022. Referitoare la apropiați, la domeniile în care ești implicat, dar și la cum îți poți îmbunătăți modul în care transmiți mesaje. Vei comunica altfel cu frații și rudele cele mai apropiate. Acolo unde sunt certuri, poți trece peste. Vei învăța să ierți și să îți liniștești sufletul. 2022 poate fi anul în care vorbești și scrii mai mult, vizitezi locuri noi, îți deschizi un blog sau un canal de youtube. Și cum tu întinerești pe măsură ce avansezi în vârstă, nu este cazul să te gândești că ești prea bătrân pentru a învăța ceva nou pentru că te înșeli.

Citește și:

Horoscop 2022 Balanță, Scorpion, Săgetător

Horoscop 2022 Rac, Leu, Fecioară

Horoscop 2022 Berbec, Taur, Gemeni

Vărsător/Ascendent în Vărsător

În 2022 ai de lucrat la două obiective: monetizarea și optimizarea bugetului. Astrele îți vor oferi toate instrumentele pentru a-ți da seama ceea ce nu funcționează în zona veniturilor și a cheltuielilor. Jupiter, planeta expansiunii și a exagerărilor, se va afla în zona banilor în următoarele perioade: 28 decembrie 2021-11 mai 2022 și 28 octombrie - 21 decembrie 2022.

Conjuncția lui Jupiter cu Neptun din data de 12 aprilie poate veni cu o idee genială despre cum să îți mărești veniturile, dar și cu o cheltuială nesăbuită. În orice caz, va fi nevoie să lucrezi mai degrabă cu intențiile, decât cu certitudinile. Ai face bine să nu cheltuiești banii pe care încă nu îi ai. Ci să ai răbdare.

Pești/Ascendent în Pești

Dacă ar fi să alegem un cuvânt cheie al următorului an, acela ar fi inconștiența. Jupiter se va întâlni cu Neptun pe 12 aprilie, conjuncție care se petrece odată la 13 ani. Atât Jupiter, cât și Neptun sunt considerați guvernatorii tăi.

Alăturarea lor te poate ajuta să visezi departe, să îndrăznești mai mult, să treci cu ușurință peste tendințele de autosabotaj sau peste cele de sacrificiu total. Este adevărat că Jupiter-Neptun ne vorbește despre dizolvarea individualității, dar în ceea ce te privește nu este cazul. Poate vei reuși să te scuturi de hainele de victimă, despre care credeai că îți vin bine.

Vezi și: Ora de aur: Când e cel mai bine să mergi la culcare. Legătura dintre bolile de inimă și ora de dormit

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel