Dan Negru, sfat pentru tinerii care visează la o carieră în televiziune: „Cred că va fi mult mai greu”

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Dan Negru, sursa foto Facebook
Dan Negru, sursa foto Facebook

Dan Negru a dezvăluit la ce trebuie să se aștepte tinerii care visează la o carieră de succes în lumea televiziunii. 

Dan Negru este unul dintre cei mai longevivi prezentatori de televiziune din România. După o carieră de peste 22 de ani la postul de televiziune Antena 1, acesta a decis să facă o schimbare radicală în carieră și a semnat un contract cu postul Kanal D, spre surprinderea tuturor. 


Dan Negru a explicat, într-un interviu pentru Spectacola, care este viitorul televiziunii și le-a oferit tinerilor care visează să aibă o carieră de succes în lumea jurnalismului un sfat foarte important. 


„Nu știu dacă în anii care vin, televiziunea va mai avea energia pe care avut-o, cred că acel Golden Age al televiziunii a dispărut, dar ecranele vor rămâne. Cred că va fi mult mai greu pentru că oricine are posibilitatea tehnică de a produce conținut și mai ales pt că online-ul a dat posibilitatea ca acele idei, conținutul să poată să fie văzut și altfel decât pe TV. Dar asta e în favoarea publicului. Așa că sfaturi e greu de dat într-o lume media care se mișcă de la zi la zi. Când am început eu să fac TV, YouTube încă nu apăruse. Cine știe ce va fi în anii următori…”, a declarat Dan Negru pentru Spectacola


Dan Negru spune că televiziunea s-a schimbat mult în ultimii ani, deoarece au apărut noi oportunități prin care oamenii își pot petrece timpul liber și se pot destinde. Principala concurență a televiziunilor este mediul online, dar și calitatea vieții care s-a schimbat mult în ultii 30 de ani. 


„A scăzut mult consumul de televiziune și nu online-ul e de vină, ci calitatea vieții. Cu cât calitatea vieții e mai bună, omul descoperă și alte modalități de distracție decat ce se vede pe TV. Restaurante, vacanțe, cinema, teatru. La toate astea se adaugă online-ul. Așa ca televizorul din sufragerie nu mai e atâta de importat ca acum 20 de ani. Cu cât bunăstarea unei țări e mai mare, cu atât consumul de TV e mai mic. Bunăstarea se vede în aparate electrocasnice: TV și frigider”, a mai precizat celebrul prezentator TV. 

 
 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel