Cristian Diaconescu, despre renegocierea PNRR: Ne vor plasa politic lângă Polonia şi Ungaria

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Politică
Nu există tema. Nu spun că s-ar întâmpla sau că nu s-ar întâmpla câtă vreme nu există acest subiect. O fuziune o propun şi o votează cei din Consiliul Naţional", a adăugat Diaconescu.
Nu există tema. Nu spun că s-ar întâmpla sau că nu s-ar întâmpla câtă vreme nu există acest subiect. O fuziune o propun şi o votează cei din Consiliul Naţional", a adăugat Diaconescu.

Consiliul Național al Partidului Mișcarea Populară (PMP) a decis sâmbătă să continue discuțiile cu PNL privind un proiect politic comun.

Reprezentanții PMP au desemnat o echipă de negociere cu PNL.

„Consiliul Național al Partidului Mișcarea Populară, reunit în 13 noiembrie, a decis continuarea discuțiilor cu Partidul Național Liberal privind un proiect politic comun, desemnând și o echipă de negociere în acest sens”, se arată pe pagina de Facebook a formațiunii.

”Am văzut ştirea că fuziunea este deja finalizată, că s-ar fi luat o decizie în acest sens. Exclus. Statutar, la orice partid politic, o astfel de decizie se ia în structurile de conducere ale partidului respectiv. PMP nu a avut nicio astfel de întâlnire. Va fi mâine o discuţie, nu despre fuziune, ci despre cooperare.  Am discutat cu toată lumea, inclusiv cu domnul Florin Cîţu. Am discutat şi despre PNRR la ultima întâlnire şi subliniez că PNRR nu se poate renegocia. Să nu intre în această prostie de a invoca aşa ceva în zona europeană pentru că, automat, ne vor plasa politic lângă Polonia şi Ungaria”, a spus Diaconescu.

Președintele PMP, a negat fuziunea cu PNL 

Nu există tema. Nu spun că s-ar întâmpla sau că nu s-ar întâmpla câtă vreme nu există acest subiect. O fuziune o propun şi o votează cei din Consiliul Naţional", a mai adăugat Diaconescu, la Digi 24.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel