Clotilde Armand se plânge după vizita Primei Doamne

radiodcnews Team | Dată: 07 mai, 19:13 | Categorie: Politică
Jill Biden
Jill Biden

Pentru că în România orice eveniment trebuie să degenereze în scandal, nici vizita Primei Doamne a SUA nu scapă de bâlciul autohton.

Astfel că primarul sectorului 1, Clotilde Armand, invocă orgoliile politice ale unor persoane de stat pentri că a fost retrasă de pe lista de invitați participanți la vizita Prime Doamne a Statelor Unite ale Americii Jill Biden și Primei Doamne a României - Carmen Iohannis la Şcoala Uruguay din sectorul 1.

„Şcoala Gimnazială "Uruguay" este un proiect la care țin mult și pentru care am muncit mult. Un proiect pe care l-am propus săptămâna aceasta la vot în ședința de Consiliu Local și care a trecut cu unanimitate de voturi. Peste 150 de elevi din Ucraina își vor desfășura orele de curs într-un spațiu special amenajat cu profesori de origine ucraineană sau în sistem online cu școli din Ucraina.

Jill Biden a mulțumit României pentru sprijinul acordat refugiaților ucraineni

Am fost anunțată în ultimul moment că am fost retrasă de pe lista de invitați participanți la evenimentul de astăzi cu toate că această școală este proiectul Primăriei Sectorului 1. Motivul?! Vă las pe voi să-l ghiciți. Eu n-am primit nici o lămurire. Sunt multe lucruri care nu se văd în spatele acestei vizite. Și din păcate din cauza unor orgolii politice ale unor persoane din vârful Statului Român este destul de frustrant să vezi cum munca ta și a echipei tale este atribuită unor personaje care n-au pus umărul deloc la acest proiect. Au venit unii politicieni să-și băga capul în poză. Nimic consistent”, a scrie Clotilde Armand pe Facebook.

Primarul sectorului 1 spune că respectivul proiect educațional este finanțat integral de la bugetul local al Sectorului 1 și creat de Primăria Sectorului 1. „Astăzi a fost deturnat de niște politicieni care n-au făcut nimic să ne sprijine. Dimpotrivă. Aș fi preferat să-i văd pe aceștia mai aproape de refugiații din Ucraina și de nevoile elevilor în tot timpul anului. Cu smerenie, cu modestie. Lăsând PR-ul de prost gust la o parte. Poate vom reuși să înțelegem că suferința unui război trebuie să nască mai multă implicare și empatie față de semeni fără să ne mândrim de binele făcut, poate vom realiza că nu mai trebuie politizată educația”, mai spune Armand.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite