Ce se întâmplă dacă tastezi codurile 62 și 67 pe telefon. Trucurile GENIALE pe care trebuie să le știi

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto: Pexels
Foto: Pexels

Ce se întâmplă dacă tastezi coduri secrete pe telefonul mobil. Află ce face fiecare.

Telefoanele inteligente fac parte din viața noastră, iar cu ajutorul lor, foarte multe activități devin floare la ureche, de exemplu poți identifica locul de parcare, poți porni căldura acasă, poți supraveghea copilul și multe altele.

De multe ori telefoanele mobile au mai multe funcții decât am crede, tocmai de aceea nici nu știm să le folosim la adevărata lor capacitate.

De exemplu, există coduri atât pentru Android, cât și pentru EOS pe care dacă le tastăm, ne oferă anumite informații despre aparatul nostru sau ne ajută să ne schimbăm setările din telefon sau să rulăm programe de diagnostic.

Ce se întâmplă dacă tastezi codul 67. Este cel mai util truc

Cel mai tare truc pe care îl poți face cu aceste coduri, este redirecționarea apelului.

Ei bine, dacă în timp ce purtăm o conversație ne apelează cineva și dorim să redirecționăm apelul, acest lucru este foarte simplu de realizat tastând codul secret *#67#.

Alte coduril pe care le poți folosi sunt:

- *#06# - se folosește în cazul în care telefonul este furat sau rătăcit. Acest cod este foarte util și este importantă cunoașterea codului IMEI. International Mobile Equipment Identity, pe scurt, codul IMEI, este un număr unic de identificare al oricărui dispozitiv mobil. 

- *#31# - mulți dintre utilizatori, din diverse motive, doresc să apeleze fără să le fie afișat numărul de telefon, adică să sune cu număr ascuns. Acest cod este pentru deținătorii de iPhone.

- *#62# - deținătorii de Apple își pot verifica apelurile redirecționate tastând acest cod atunci când telefonul nu are nicio rețea disponibilă.

De asemenea, fotografiile, fișierele video sau alte diferite tipuri de informații sunt de multe ori mai prețioase decât telefonul. Cei ce vor să le stocheze fără a încărca memoria telefonului pot apela la cardul SD. Simpla formare a codului *#273283*255*663282*# ajută la crearea de date pe cardul SD, potrivit impact.ro

Citește și:

Corina Chiriac, pensie RIDICOLĂ: Învăţ să răzbat! Dacă bănuiam ce vre­muri vin, nu mai scoteam CD-uri pe cheltuială pro­prie!

Roxen a lansat piesa "UFO": Extratereștrii sunt AICI! / Va fi un hit! - ASCULTĂ AICI

Dani Oțil, BĂTUT. Ce s-a întâmplat cu prezentatorul TV: Mă gândeam la un singur lucru: dacă să cad, să plâng sau urlu după AJUTOR

Loredana, cu posteriorul la vedere pe Internet, la 51 de ani. "Oribilă și deformată / Mă rog la Dumnezeu să îți deschidă mintea"

Andreea Marin a rupt tăcerea despre Ștefan Bănică Jr: O continuă NEFERICIRE. Nu e o joacă, ți se pune eticheta de NEBUN

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel