Corina Chiriac, pensie RIDICOLĂ: Învăţ să răzbat! Dacă bănuiam ce vre­muri vin, nu mai scoteam CD-uri pe cheltuială pro­prie!

Autorul articolului: Giorgiana Croitoru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto: Facebook Corina Chiriac
Foto: Facebook Corina Chiriac

Corina Chiriac trece prin momente grele. 

Corina Chiriac este una dintre cele mai iubite artiste din România, ce a lansat de-a lungul anilor o mulțime de piese și șlagăre care se mai cântă și astăzi.

La 72 de ani, artista a ajuns să-și ducă traiul de pe o zi pe alta și spune că și-a redus la maximum cheltuielile şi regretă că a scos CD-uri pe cheltuiala proprie.

După o viață petrecută pe scenă alături de publicul larg, peste 50 de ani mai exact, Corina Chiriac primește o pensie ridicolă de la statul român și spune că trăiește cu grija zilei de mâine, pentru că pensia îi ajunge doar pentru strictul necesar.

Cu toate acestea, cântăreața spune că nu se dă bătută în faţa greutăţilor vieţii şi face tot ce ţine de ea să se descurce cât mai bine. Mai mult, spune că va iubi în continuare viaţa şi acesta este şi sfatul pe care îl dă oamenilor. 

"Am, desigur, o pen­sie. Dincolo de asta, mi-am redus la minimă nece­si­tate cheltuielile. Poate că dacă bănuiam ce vre­muri vin, nu mai scoteam CD-uri pe cheltuială pro­prie… Experienţa de viaţă m-a învăţat să răzbat în toate aspectele ei. Eu sunt un Scorpion supravieţuitor, prin spiritul meu liber.

Dacă mi se permite, aş povăţui oamenii să rămână curioşi în această perioadă. Să studieze. Asta le va da o cu totul altă perspectivă a prezentului. Dacă în supravieţui­rea noastră mai adăugăm şi câte o faptă bună, atunci e perfect. Trebuie să iubim viaţa, dra­gii mei! Până o pierdem, o iubim, o trăim cu puţină încăpăţânare, cu un pic de umor, cu iubire şi cu gândul liber. La cele veşnice, doar spiritul vine cu noi, nimic altceva (....)", a declarat artista pentru revista Formula As.

"Citesc, hrănesc pi­sicile şi porumbeii din cartier... pare banal, dar îmi porţionează ziua în­tr-un mod benefic"

"Citesc ce vreau, am preocupări care-mi creea­ză plăcere şi confort, îmi umplu timpul numai cu lu­cruri care îmi ţin spiritul sus. Bunăoară, hrănesc pi­sicile şi porumbeii din cartier. Acest lucru face par­te din ritualul meu zilnic, cu tipic, cu ore fixe.

Pare banal, dar nu e, pentru că îmi porţionează ziua în­tr-un mod benefic. Însă, cele mai impor­tante sunt preocupările intelec­tua­le: citesc cu nesaţ tot ceea ce mă pasionează", a mai spus ea.

Ce spunea Corina Chiriac despre pensie

În ceea ce privește pensie pe care o primește, Corina Chiriac nu a făcut-o publică, dar într-un alt interviu de acum ceva timp a spus că pentru ea, pensia reprezintă ceva ce nu suferă.

"Nu mă plâng niciodată de nimic, poate în opoziţie cu unii dintre colegii mei, care parcă au depus armele, uneori din propria lor dorinţă. Îşi spun că sunt la pensie şi se lasă voit să alu­nece pe panta tristeţii, a lipsei de activitate. "Pen­sie"! - un cu­vânt care îmi este total nesuferit", a spus artista, pentru aceeași sursă.

Citește și:

Roxen a lansat piesa "UFO": Extratereștrii sunt AICI! / Va fi un hit! - ASCULTĂ AICI

Dani Oțil, BĂTUT. Ce s-a întâmplat cu prezentatorul TV: Mă gândeam la un singur lucru: dacă să cad, să plâng sau urlu după AJUTOR

Loredana, cu posteriorul la vedere pe Internet, la 51 de ani. "Oribilă și deformată / Mă rog la Dumnezeu să îți deschidă mintea"

Andreea Marin a rupt tăcerea despre Ștefan Bănică Jr: O continuă NEFERICIRE. Nu e o joacă, ți se pune eticheta de NEBUN

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel