Andreea Marin a rupt tăcerea despre Ștefan Bănică Jr: O continuă NEFERICIRE. Nu e o joacă, ți se pune eticheta de NEBUN

Autorul articolului: Giorgiana Croitoru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Cum a slăbit Andreea Marin 13 kilograme. Dietă și o viață echilibrată: Youtube Mihai Morar
Cum a slăbit Andreea Marin 13 kilograme. Dietă și o viață echilibrată: Youtube Mihai Morar

Andreea Marin a vorbit despre problemele din căsnicia cu Ștefan Bănică Jr.

Invitată în podcastului lui Mihai Morar, Andreea Marin a dezvăluit că una dintre cele mai grele perioade din viața sa a fost în timpul căsniciei cu Ștefan Bănică Jr, atunci când a și suferit de depresie.

Deși a apărut mereu cu zâmbetul de buze în fața publicului, în viața Andreei Marin au existat multe momente dificile și a ascuns o nefericire care a făcut-o ulterior să fie nevoită să apeleze la specialiști.

Totul a pornit din perioada căsniciei sale cu artistul Ștefan Bănică Jr, iar vedeta a marturisit că era extrem de nefericită, încât a ajuns să dezvolte depresie.

"Depresia nu vine din cer. Aveam niște probleme de suflet"

 

Ei bine, Andreea Marin a vorbit despre motivele care au stat la baza depresiei din timpul căsniciei cu Ștefan Bănică, dar și cum a reușit să facă depășească acel moment greu.

"Depresia nu vine din cer. Aveam niște probleme de suflet, dar nu motivau ceea ce înseamnă o boală. Da, depresia este o boală și felul în care se manifestă nu este deloc plăcut.

Nu poți să ai o stare bună zi de zi, mult timp. Nu poți să mai dormi bine, și știi bine ce face lipsa de somn. Eram nefericită. O continuă nefericire. Singura mea fericire autentică era copilul, atunci când era în brațele mele", a declarat Andreea Marin, în podcastul lui Mihai Morar.

"Nu e o rușine să ai o boală, că nu e o vină, că nu e o etichetă"

Andreea Marin a explicat că singura ei bucurie în acea perioadă a reprezentat-o fiica ei pe care o are în urma relației cu artistul, Violeta și în plus, a recunoscut că a apelat la ajutor de specialitate.

"Am aflat că da, am depresie, că nu e o rușine să ai o boală, că nu e o vină, că nu e o etichetă. Atunci când te duci la un psiholog sau la un psihiatru nu trebuie să ți se pună eticheta de nebun sau lunatec, sau mai știu eu ce.

Sufletește nu eram bine. Nu eram bine în viața mea personală, pe toate direcțiile. E o lipsă de experiență, dar înveți greșind", a mai spus ea.

Pentru a trecut prin momente dificile și a simțit efectele unei depresii, Andreea Marin a inițiat o campanie națională de informare și conștientizare, în care explica faptul că depresia trebuie luată foarte în serios, încă de la început.

"La momentul acela nu se vorbea despre depresie așa cum se face astăzi. Eu am vorbit deschis, am făcut și o campanie națională despre depresie, astfel încât oamenii să știe că pot trece prin asta. Am văzut oameni destoinici, oameni ce păreau cu picioarele pe pământ, care și-au luat viața în urma depresiei. Deci nu e o joacă!", a adăugat ea.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel