Roxen a lansat piesa "UFO": Extratereștrii sunt AICI! / Va fi un hit! - ASCULTĂ AICI

Autorul articolului: Giorgiana Croitoru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto: Instagram Roxen
Foto: Instagram Roxen

Roxen revine și lansează o nouă piesă.

Roxen este una dintre cele mai proeminente voci din noua generație de artiști, iar anul trecut a devenit și mai cunoscută, după ce a reprezentat România la Eurovision.

Noua piesă solo a lui Roxen se numește "UFO" și vine după colaborarea cu Randi, "Dincolo de Marte".

Cu o voce puternică și pătrunzătoare, Roxen aduce cu melodia "UFO" experința muzicii pământene într-un vibe extraterestru.

Piesa a fost compusă de Theea Miculescu și Achi, iar de partea vizuală s-a ocupat Mihai Sighinaș.

"Mă bucur mult că în sfârșit pot să împărtășesc cu voi UFO, o piesă care sper să vă transmită și vouă aceeași stare de bine pe care o am și eu când o ascult. Extratereștrii sunt aici și îmi doresc ca UFO să ajungă și la inimile voastre!", a declarat Roxen.

Anunțul acestei piese a fost făcut printr-o postare simplă pe Instagramul lui Roxen, acolo unde artista ținea o pancartă pe care scria "vin extratereștrii".

Postarea cântăreței a devenit virală și a fost transformată în meme, iar acum Internetul are un nou trend cu care se distrează. Imboldul lui Roxen a fost preluat de pagini dedicate memelor, colegi artiști, radiouri și o mulțime de utilizatori cu simțul umorului.

La două zile de la lansare, piesa UFO are peste 67.000 de vizualizări și o mulțime de comentarii pozitive ale publicului. 

- "Mă dar are o voce fata asta de te unge pe suflet orice ar cânta.Bravo Roxen! Îmi placi și te ascult oricând cu plăcere"

- "Geniaaala piesa! Felicitări! E pe repeat de când a apărut.Sper sa ajungă no.1"

- "Sper sa lansezi multe piese anul asta, rezultatele excepționale pe care le-ai avut anul trecut pe partea de streaming sunt dovada clara ca îți iubim și ascultam muzica. Deci dă-ne muzica și ne ocupam noi de restul"

- "Bestială piesa! Roxen, nu dezamagești niciodată!!"

- "Va fi un hit!"

Roxen, în topurile muzicale

Printre cele mai cunoscute piese ale artistei se numără "Ce-ți cântă dragostea" care a fost timp de șapte săptămâni pe locul 1 airplay. O altă piesă, "Inimă nu fi de piatră" este în Top 100 Radio România încă de la lansare.

Mai mult, piesa "Money, Money", colaborarea cu Strange Fruits Music, a fost pe locul 3 pe radio în Rusia, in timp ce piesa "Dincolo de Marte" a strâns 7 milioane de vizualizări pe YouTube.

Ascultă piesa UFO aici:

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel